Μαρτυρία τοξικομανή καίει την Πισπιρίγκου: «Έψαχνε για κεταμίνη σε στέκι διακίνησης»

Μαρτυρία τοξικομανή καίει την Πισπιρίγκου: «Έψαχνε για κεταμίνη σε στέκι διακίνησης»

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη συμπεριφορά και τη δράση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε σχέση με τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η μαρτυρία ενός χρήστη ναρκωτικών ουσιών έρχεται να ταράξει τα νερά για άλλη μια φορά καθώς ανέφερε ότι η προφυλακισμένη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών τον είχε ρωτήσει πώς γίνεται η χρήση κεταμίνης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του τοξικομανούς που δημοσίευσε η εφημερίδα "Μπαμ”, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε βρεθεί στην πιάτσα των ναρκωτικών για να προμηθευτεί κεταμίνη.

«Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα στο σπίτι στην Πάτρα ήταν αυτή. Είδα μια εύσωμη γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε όμως κόκκινο προς καροτί μαλλί, και όχι το ξανθό που την βλέπουμε στις φωτογραφίες και την τηλεόραση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα στρογγυλό σκουλαρίκι που είχε κοντά στο στόμα. Αν την δω αυτή την κυρία με κόκκινη ή καροτί περούκα, μπορώ να την αναγνωρίσω» λέει ο χρήστης ναρκωτικών στην εφημερίδα "Μπαμ”, φωτογραφίζοντας τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η κυρία αυτή με ρώτησε: πώς το πίνεις ρε φίλε; Ήθελε να της δείξω πώς γίνεται η χρήση ενδοφλέβια. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι χρήστης. Φαίνεται αυτό» σημείωσε ο χρήστης ουσιών.

Γαλεντέρης: Πρέπει να χορηγήθηκε ενδοφλέβια στη Τζωρτζίνα τέτοια ποσότητα κεταμίνης
Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, ότι τόσο μεγάλη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα θα πρέπει να χορηγήθηκε στο κορίτσι ενδοφλεβίως.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προκαλέσει τοξικά φαινόμενα, όπως είναι η ανακοπή, αλλά και να μπει στη ροή του αίματος σε μικρό χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Μόνο ενδοφλεβίως μπορεί να προκαλέσει τοξικά φαινόμενα, όπως είναι η ανακοπή, αλλά και να μπει στη ροή του αίματος σε μικρό χρονικό διάστημα, τόνισε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

"Η καταστολή του αναπνευστικού κέντρου είναι ένα είδος ασφυκτικού θανάτου, μπορεί να μη γίνεται μηχανικά αλλά χημικά. Σημάδια βίας στο εξωτερικό του προσώπου δεν προέκυψαν" σημείωσε ο ιατροδικαστής, αναφέροντας ότι η ασφυξία στην 9χρονη Τζωρτζίνα προκλήθηκε από την κεταμίνη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS