Η μεγάλη υπογειοποίηση της Αθήνας -Πού γίνεται, ποια συνοικία αλλάζει [βίντεο]

Η μεγάλη υπογειοποίηση της Αθήνας -Πού γίνεται, ποια συνοικία αλλάζει [βίντεο]

Παίρνει σιγά-σιγά μορφή ο υπογειοποιημένος τετραπλός σιδηροδρομικός διάδρομος στα Σεπόλια που θα οδηγήσει στην πύκνωση των δρομολογίων και την αναβάθμιση της περιοχής.

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του υπογειοποιημένου τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου στην περιοχή των Σεπολιών που θα αναβαθμίσει τόσο τον σιδηρόδρομο όσο και τη ζωή των κατοίκων.

Ειδικότερα, το έργο αφορά στην κατασκευή τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου με μήκος 2,36 χλμ. από τα οποία τα 1,91 χλμ. θα είναι υπογειοποιημένα. Θα ξεκινά από την έξοδο του Σ.Σ. Αθηνών προς Θεσσαλονίκη (ΧΘ 10+821) και θα καταλήγει στις Τρεις Γέφυρες (ΧΘ 13+181) στη περιοχή Σεπολίων του Δήμου Αθηναίων όπου θα συναντά τον νέο τετραπλό σιδηροδρομικό διάδρομο.

Η σήραγγα θα περιλαμβάνει 4 γραμμές, έχοντας αφετηρία την οδό Σεπολίων και θα καταλήγει στην οδό Σιώκου με ενδιάμεση στάση την οδό Αγίου Μελετίου.

Η νέα σιδηροδρομική γραμμή θα αντικαταστήσει την υφιστάμενη επίγεια, και κατασκευάζεται επί της υφιστάμενης ζώνης κυκλοφορίας -πρώτα ο Δυτικός διάδρομος που θα εξυπηρετεί την κίνηση των υπεραστικών συρμών και κατόπιν ο Aνατολικός που θα εξυπηρετεί την κίνηση των προαστιακών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ