Μελίσσια: Συμμορία ανηλίκων τα έκανε γυαλιά καρφιά σε σχολείο και τρομοκράτησε μαθητές - Καπνογόνα, σπασμένες πόρτες και selfie μετά τους βανδαλισμούς

Μελίσσια: Συμμορία ανηλίκων τα έκανε γυαλιά καρφιά σε σχολείο και τρομοκράτησε μαθητές - Καπνογόνα, σπασμένες πόρτες και selfie μετά τους βανδαλισμούς

Συμμορία 10 ανηλίκων πραγματοποίησε βανδαλισμούς τη Δευτέρα (24/10) και τρομοκράτησε μαθητές και καθηγητές στο 1ο Λύκειο Μελισσίων.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός «MEGA», την ώρα που τα παιδιά πραγματοποιούσαν την πρωινή συγκέντρωση στο σχολείο, η συμμορία άναψε πυρσούς και βεγγαλικά και προκάλεσε πανικό σε περίπου 280 παιδιά, που έτρεχαν να εισπνεύσουν καθαρό αέρα στις σκάλες.

Οι καθηγητές ζήτησαν τον λόγο και στη συνέχεια οι νεαροί άρχισαν να σπάνε πόρτες, θρανία, παράθυρα και καρέκλες, ενώ κάποιες αίθουσες πλέον δεν είναι λειτουργικές. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από ειδοποίηση των καθηγητών και συνέλαβε τρεις νεαρούς 13 και 14 ετών και τους μετέφεραν αρχικά στο κρατητήριο και στη συνέχεια στο εισαγγελέα ανηλίκων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεαροί έβγαζαν «selfie» πίσω από τα κάγκελα, ενώ παράλληλα οι γονείς υποστηρίζουν τα παιδιά και τονίζουν ότι είναι αυστηροί οι καθηγητές.

Στη Θεσσαλονίκη

Τα γεγονότα αυτά έρχονται μία εβδομάδα μετά τους βανδαλισμούς σε ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης του σχολικού συγκροτήματος «Ευκλείδης» στις 17/10, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 10 νεαροί ηλικίας 14 έως 19 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας - Τριανδρίας, για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS