Μενίδι: Τέσσερις σφαίρες βρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο όπου σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Μενίδι: Τέσσερις σφαίρες βρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο όπου σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Μνήμες από το τραγικό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 11χρονο Μάριο πριν από περίπου έξι χρόνια στον προαύλιο χώρο σχολείου στο Μενίδι ξύπνησαν το πρωί της Δευτέρας (24/4) -πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα.


Ειδικότερα, χθες που ήταν ημέρα που άνοιξαν και πάλι τα σχολεία για να υποδεχθούν τους μαθητές μετά τις διακοπές του Πάσχα οι γονείς, οι καθηγητές και οι μαθητές όπου βρέθηκαν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στο Μενίδι διαπίστωσαν ότι στον προαύλιο χώρο υπήρχαν τέσσερις σφαίρες των 9 χιλιοστών, οι οποίες προέρχονταν πιθανότατα από αδέσποτους πυροβολισμούς που είχαν πέσει το Πάσχα.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία περισυνέλεξε τα βλήματα και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια να δουν αν προέρχονται από κάποιο όπλο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν.
Οι τέσσερις βολίδες που εντοπίστηκαν πιθανολογείται ότι βγήκαν από θαλάμες όπλων τις προηγούμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται και για μπαλωθιές από παρέες που θέλησαν να γιορτάσουν με αυτόν τον τρόπο την ημέρα του Πάσχα.

Καταγγελίες

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής των Αχαρνών, συχνά έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά πυροβολισμών στον αέρα, ενώ δεν είναι λίγες οι φόρες που έχουν ζήσει το σοκαριστικό γεγονός να έχει καρφωθεί βολίδα σε τοίχο του σπιτιού τους.
Ακόμη και ο θάνατος του 11χρονου Μάριου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο προαύλιο του σχολείου το καλοκαίρι του 2017, δεν έδωσε τέλος στην επικίνδυνη και παράνομη συνήθεια κάποιων, καθώς, ακόμα και σήμερα, κάτοικοι της περιοχής αδειάζουν τα όπλα τους στον αέρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ