Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα άτομα που είχε συνομιλίες ο κρεοπώλης μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα άτομα που είχε συνομιλίες ο κρεοπώλης μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη

Συνεχίζονται οι έρευνες στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, που εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης είναι το τελευταίο πρόσωπο που τον είδε πριν χαθούν τα ίχνη του.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συμμετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ σκυλιά, drones και δύτες που «χτενίζουν» για ενδέκατη μέρα την περιοχή.

Οι έρευνες επικεντρώνονται από το παλαιό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου μέχρι και τον κάμπο του Ευηνοχωρίου όπου εκεί εντοπίστηκαν τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου Μπάμπη.

Ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν το Σάββατο (13/1) στη λιμνοθάλασσα, και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη. Η περιοχή θεωρείται δύσκολη καθώς ανεξάρτητα με τις καιρικές συνθήκες, είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ.

Αναζητούν τα άτομα που επικοινώνησε ο κρεοπώλης μετά την εξαφάνιση του 31χρονου
Από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει ότι μετά τη συνάντηση του 50χρονου κρεοπώλη με τον 31χρονο Μπάμπη, εκείνος επικοινώνησε με διάφορα άτομα πριν του κατασχέσουν το κινητό του οι Αρχές.

Σύμφωνα με το Star, σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της έρευνας θεωρείται ο εντοπισμός αυτών των ατόμων, γιατί ενδέχεται ο 50χρονος κρεοπώλης να έχει αποκαλύψει σε κάποιο από τα άτομα τί έκανε την κρίσιμη μία ώρα μετά την εξαφάνιση του νεαρού, καθώς έως τώρα επικαλείται κενά μνήμης.

«Πρόσωπο-μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση»

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, έκανε λόγο για πρόσωπο-μυστήριο στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου.

«Το καλό είναι ότι επειδή εξετάστηκε το τηλέφωνο της αδερφής του Μπάμπη το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το iCloud με το τηλέφωνο του 31χρονου έχει επικεντρωθεί η Αστυνομία μέσω του στίγματος σε συγκεκριμένη περιοχή» ανέφερε, μιλώντας στον Alpha, ο κ. Καλλιακμάνης.

Επίσης, όπως τόνισε «υπάρχει ένα πρόσωπο - μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση. Μπορεί να είναι η άκρη που μπορεί να δώσει τη λύση», προσθέτοντας ότι γνώριζε και τον 31χρονο και τον κρεοπώλη.

Αδερφή 31χρονου: «Τα δανεικά χρήματα τον σκότωσαν»

Η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη, μιλώντας στο Star, αναφέρει πως «δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βλάψει τον εαυτό του και ότι οι ελπίδες να ζει μηδενίζονται καθώς έχουν περάσει 10 μέρες. «Πιστεύω ότι τα δανεικά χρήματα ήταν που τον σκότωσαν. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και είχε μαζί την καραμπίνα. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν κάτι», είπε η αδερφή του Μπάμπη.

«Όχι απαραίτητα ότι εμπλέκονται αλλά ότι έχουν κάτι ακούσει. Και χθες κάτι άκουσα, για ένα ηχητικό ντοκουμέντο και έψαχνα όλη τη μέρα ποιος το έχει αυτό το ηχητικό. Όλα συζητιούνται εδώ. Όλα μαθαίνονται. Ζητάω όποιος γνωρίζει, να μιλήσει. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα κάτι αντίστοιχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί έστω η σορός του αδερφού μου», πρόσθεσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ