«Ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση»: Τι λένε οι αστυνομικοί που βρήκαν παιδί κλειδωμένο σε αυτοκίνητο στο Μεσολόγγι

«Ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση»: Τι λένε οι αστυνομικοί που βρήκαν παιδί κλειδωμένο σε αυτοκίνητο στο Μεσολόγγι

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία την Τετάρτη στο Μεσολόγγι όταν πατέρας άφησε στο αυτοκίνητο το παιδί του για να πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Το παιδί πρόλαβαν και απεγκλώβισαν δύο αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί Δημητρης Τσήλιος και Παντελής Καρδάκας σαν «φύλακες-άγγελοι» έσωσαν το μικρό παιδί από θερμοπληξία ή κάτι χειρότερο όταν ο πατέρας του το κλείδωσε στο αυτοκίνητο για να πάει… για ψώνια. Οι δύο άντρες απο το Μεσολογγι περιγράφουν στον ΑΝΤ1 πώς το επεγκλώβισαν και σε τι κατάσταση ήταν.

Τι λένε οι δύο αστυνομικοί από το Μεσολογγι

«Ήμασταν σε περιπολία με τις μηχανές το απόγευμα της Τρίτης και πήρα σήμα ότι σε σούπερ μάρκετ υπάρχει παιδί σε όχημα κλειδωμένο.

Σε ένα λεπτό φτάσαμε στο σημείο και διαπιστώσαμε ότι σε κλειδωμένο με συναγερμό αυτοκίνητο και φιμέ τζάμια υπάρχει παιδί δεμένο σε καθισματάκι, ιδρωμένο και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Εκείνη την στιγμή έξω είχε 35 βαθμούς Κελσίου και μέσα στο αυτοκίνητο τουλάχιστον 40. Αμέσως σπάσαμε το τζάμι και απεγκωβίσαμε το παιδάκι. Του ρίξαμε νερό και αμέσως με περιπολικά το μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας ήταν στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε μας είπε ότι δεν θυμόταν ότι είχε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο».

Σημειώνεται ότι ο πατέρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία επειδή εξέθεσε σε κίνδυνο την ανήλικη κόρη του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ