Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι γονείς του 4 μηνών βρέφους που κακοποιήθηκε - Κρίσιμη η κατάστασή του

Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι γονείς του 4 μηνών βρέφους που κακοποιήθηκε - Κρίσιμη η κατάστασή του

Οι γονείς του μόλις τεσσάρων μηνών βρέφους από την Κυπαρισσία, που κακοποιήθηκε αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα ενώπιων των εισαγγελικών αρχών.


Σημειώνεται πως το βρέφος η κατάστασή του είναι κρίσιμη και νοσηλεύεται, διασωληνωμένο, στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι, το άτυχο βρέφος έπεσε θύμα βάναυσης συμπεριφοράς από τον 20χρονο πατέρα του, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες, ο πατέρας, όση ώρα βρισκόταν μαζί με το βρέφος, λόγω απουσίας της μητέρας στην εργασία της, στην προσπάθειά του να σταματήσει το παιδί από να κλαίει, το ταρακουνούσε βίαια και το έσφιξε δυνατά, με αποτέλεσμα να φέρεται να έχει τα στοιχεία του συνδρόμου της ανατάραξης μωρού (shaken baby syndrome).

Οι εξετάσεις και η αξονική τομογραφία έδειξαν ότι το μωράκι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές εκτιμούν ότι το βρέφος έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ότι δεν ήταν μόνο το ταρακούνημα που ανέφερε προανακριτικά ο πατέρας, και ότι υπάρχει ιστορικό καθώς έχει βρεθεί ένας μώλωπας στο πόδι του παιδιού. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι, είχαν πάει το μωρό για εμβόλιο και επειδή δεν καθόταν ήσυχο το έπιασε από το πόδι.

Συνελήφθη και η μητέρα του βρέφους

Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος της μητέρας για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων, καθώς σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν ένα όπλο και μικροποσότητα χασίς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ