Μεταλλεία Φωκίδας: Πατέρας παιδιού ενός έτους ο 45χρονος που σκοτώθηκε από κατάρρευση στοάς

Μεταλλεία Φωκίδας: Πατέρας παιδιού ενός έτους ο 45χρονος που σκοτώθηκε από κατάρρευση στοάς

Φριχτό θάνατο βρήκε ένας 45χρονος άνδρας από πτώση βράχου μέσα στην κεντρική στοά των Μεταλλείων Βωξίτη ΙΜΕΡΥΣ κοντά στο χωριό Βάριανη, στο 51ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας-Άμφισσας.

Σύμφωνα με το tvstar.gr ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας ενός κοριτσιού, μόλις ενός έτους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής,πρόκειται για την στοά 617 των Μεταλλείων Βωξίτηόπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αποκολλήθηκε ένας βράχος και έπεσε πάνω σε ένα όχημα 4χ4 και μάλιστα σε απόσταση κάτι παραπάνω από 1 χιλιόμετρο από την είσοδο της στοάς.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένας άνδρας που επέβαινε στο όχημα για την επίβλεψη της στοάς έχασε τη ζωή του.

YN 2022 10 05 17.10.00

Δύο άνδρες που είχαν εγκλωβιστεί αρχικά, απεγκλωβίστηκαν.

«Έχει καταρρεύσει στοά και είναι επιβεβαιωμένο ότι υπάρχει ένας νεκρός εργαζόμενος και δυο ακόμα εγκλωβισμένοι», έγραφε νωρίτερα σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας, υπογραμμίζοντας ακόμη ότι κλιμάκιο της ΕΜΑΚ βρέθηκε εκεί και βοήθησε στην επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας καλούσε επίσης «κάθε εμπλεκόμενο φορέα να κινητοποιηθεί για τη σωτηρία των συναδέλφων. Καλούμε το σωματείο εργαζομένων της ΙΜΕΡΥΣ να κηρύξει στάση εργασίας. Κανένας εργάτης να μπει για δουλειά!».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ