Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όταν έλεγε ότι δεν θα ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όταν έλεγε ότι δεν θα ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι υφυπουργός Πολιτισμού στο νέο υπουργικό σχήμα του νεοκλεγέντα Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, και ο γνωστός τραγουδιστής να βρίσκεται και επίσημα στη λίστα του υπουργικού συμβουλίου.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει να ακούσουμε τι απαντούσε το 2017 σε συνέντευξή του στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή του Alpha Κύπρου «Τετ α τετ» για το αν το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με την πολιτική;

«Σου έχουν προτείνει να κατέβεις στην πολιτική; Θα το έκανες;» ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή.

«Όχι δεν μου έχουν προτείνει και δεν θα το έκανα και ποτέ. Εγώ δεν είμαι πολιτικοποιημένος άνθρωπος. Δεν είμαι κομματικοποιημένος. Είμαι πολιτικοποιημένος σε βαθμό που αφορά τα κοινά, αυτά που επηρεάζουν τη μεγαλύτερη μάζα, την κοινωνία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 36.26′:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Με ποδήλατο ή ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην ορκωμοσία

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Espresso, ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου θα ορκιστεί την Τετάρτη, ενώ μάλιστα, αναμένεται να μεταβεί στο Προεδρικό με συμβολικό όχημα, και συγκεκριμένα ποδήλατο ή ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Στις πρώτες δηλώσεις του στην εφημερίδα, ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού ανέφερε ότι «Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου».

Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος για το καινούργιο και πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ