«Μόλις είδα να βγάζει όπλο και να σημαδεύει την κόρη μου, έπεσα πάνω του» ισχυρίζεται η Κλοντιάνα Τσέλο

«Μόλις είδα να βγάζει όπλο και να σημαδεύει την κόρη μου, έπεσα πάνω του» ισχυρίζεται η Κλοντιάνα Τσέλο

Μια δική της εκδοχή για την υπόθεση δίνει μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις η 49χρονη, που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδι.

Αφότου αποκαλύφθηκε ότι απειλούσε να ρίξει την κόρη της από το μπαλκόνι, υποστηρίζει στην εκπομπή «Live News» του Mega πως δεν είχε σκοπό να τραυματίσει το παιδί της, ισχυριζόμενη τα εξής: «Όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της, τότε αυτός (ο γιατρός), έβγαλε το όπλο και είπε: ''σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου''».

«Γύρισα και του είπα ''σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί'', νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο», ισχυρίστηκε επίσης Κλοντιάνα Τσέλο.

«Του είπα ''σταμάτα βρε γελοίε'', και εκεί όρμηξα να του το πάρω, και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε, τώρα από ποιόν δε ξέρω από εμένα; Εγώ το πάτησα, αυτός το πάτησε;», υποστήριξε επίσης η 49χρονη.

Σε ερώτηση, εάν σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί το παιδί, η 49χρονη εικαστικός δήλωσε: «Καθόλου καθόλου, το παιδί το προστάτευσα με όλες μου τις δυνάμεις».

Στο ερώτημα εάν μετάνιωσε για την πράξη της, ανέφερε: «Ρωτήστε αυτούς πρώτα εάν μετάνιωσαν που πήραν το παιδί από μία μάνα, πέντε ολόκληρα έτη, πάτησαν επί πτωμάτων. Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου».

Χωρίς την παρουσία δικηγόρου μεταφέρθηκε σήμερα στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για τον πυροβολισμό του πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι, η εικαστικός.

Η κατηγορουμένη επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα για βαριές κακουργηματικές κατηγορίες, πλην όμως, ως είχε το δικαίωμα, ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια και νέα προθεσμία για αύριο.

Φεύγοντας από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η κατηγορουμένη φώναξε μεταξύ άλλων: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν».

Κλοντιάνα Τσέλο: Απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι, έλεγε ότι θα σκοτώσει τον γιατρό

Την ώρα που η κατάσταση της υγείας του οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου, μετά τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι από την Κλοντιάνα Τσέλο -την Αλβανή εικαστικό, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα- βελτιώνεται, οι αποκαλύψεις που συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την 49χρονη, συγκλονίζουν.

Και αυτό, καθώς φέρνουν στο φως πτυχές του χαρακτήρα της, που μάλλον αποτελούν οιωνό των όσων συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Χαλάνδρι. Καθώς φαίνεται, η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε, όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Όπως μετέδωσε το Mega, πριν από τέσσερα χρόνια, ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος της 49χρονης, καθώς η εικαστικός δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι, το οποίο είχε πάρει, για να περάσει μαζί του το Σαββατοκύριακο. Όταν οι Αρχές την εντόπισαν, εκείνη απειλούσε να ρίξει τη μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε!

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η 49χρονη βρήκε ευκαιρία να δραπετεύσει με αμάξι, κατευθυνόμενη στην Αλβανία. Ωστόσο, το σχέδιό της ματαιώθηκε ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού, που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Με τις αναφορές για τις εμμονικές της τάσεις να πληθαίνουν, μια άλλη γυναίκα, που μίλησε στο Star, υποστήριξε ότι η 49χρονη της είχε εκμυστηρευτεί πως σκεφτόταν να σκοτώσει τον γιατρό. «Είχα μιλήσει πριν 1,5 μήνα με αυτήν, πως δήθεν την είχε αφήσει έγκυο, την είχε βιάσει και πως ζούσε με τον γιατρό και πως κάποια στιγμή θα τον σκότωνε. Μού είχε κάνει βιντεοκλήση στις 29 Οκτωβρίου το βράδυ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 49χρονη συνεχώς δήλωνε κάτι διαφορετικό, από αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Τη μία εμφανίζεται ως... διανοούμενη εικαστικός, την άλλη ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις. Τη μία δηλώνει υπήκοος Αλβανίας, την άλλη γόνος γνωστής, εύπορης ελληνικής οικογένειας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ