ΕΛΛΑΔΑ

Μπαίνει φανάρι στη Βουλή μετά το δυστύχημα με τον 23χρονο

Έγγραφο με το οποίο προτείνει την τοποθέτηση φαναριού στην αριστερή στροφή της Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση εντός του μεγάρου της Βουλής, έστειλε στην Περιφέρεια Αττικής, η Διεύθυνση της Τροχαίας.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρόεδρος του Σώματος, Κώστας Τασούλας, είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιου είδους θετική εισήγηση, γεγονός που οδήγησε τη Βουλή στην απόφαση να απαγορεύσει, μέχρις ότου ρυθμιστεί το ζήτημα την είσοδο των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο, μετά και το τροχαίο σοκ με θύμα έναν 23χρονο.

Πάντως η Βουλή έχει απευθυνθεί ξανά σε Τροχαία και Περιφέρεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο. Ήδη δύο φορές κατά το παρελθόν (2012, 2014) έχει απευθυνθεί στην Περιφέρεια και άλλη μία (το 2020) στην Τροχαία με το σχετικό αίτημα, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς το εγχείρημα προσέκρουε στον ενδεχόμενο κίνδυνο της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Σύμφωνα δε με κοινοβουλευτικές πηγές, το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την ώρα του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή, είναι προανακριτικό υλικό και θα διεξαχθεί εσωτερικός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί αν και πως διέρρευσε από τη Βουλή.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το χωριό μου το Παγκράτι

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο γεωπολιτικός κατήφορος της Ευρώπης

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS