Μπαράζ επιθέσεων σε ΑΤΜ, ΕΛΤΑ και Δημαρχείο το βράδυ στην Αττική

Μπαράζ επιθέσεων σε ΑΤΜ, ΕΛΤΑ και Δημαρχείο το βράδυ στην Αττική

Μπαράζ επιθέσεων που προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ τραπεζών, υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και ένα δημαρχείο, σημειώθηκε τη νύχτα στην Αττική.

Συνολικά έγιναν έξι επιθέσεις στην διάρκεια της νύχτας, στις περιοχές των Πετραλώνων, του Αγίου Δημητρίου, της Καισαριανής, της Κυψέλης, του Περιστερίου και των Αγίων Αναργύρων.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιθέσεις ξεκίνησαν χθες βράδυ λίγο πριν τις 21:00 στην οδό Τριών Ιεραρχών 110, στα Πετράλωνα, όπου οι δράστες προκάλεσαν ζημιές σε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς.

Πέντε λεπτά αργότερα, στον Αγιο Δημήτριο, στη διασταύρωση των οδών Βάλτου και Θουκυδίδου, άγνωστοι επιτέθηκαν σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ, σπάζοντας τη τζαμαρία και το παρμπρίζ σταθμευμένου βαν των Ταχυδρομείων.

Στις 21:05 επίσης, άγνωστοι προκάλεσαν επίθεση στο δημαρχείο της Καισαριανής, σπάζοντας με πέτρες τα τζάμια του κτιρίου, ενώ στη συνέχεια έριξαν μπογιές στην πρόσοψη.

Στις 21:30 την Πέμπτη, δράστες πέταξαν πέτρες σε υποκατάστημα της Eurobank, στην οδό Ευελπίδων 61 – 63, στην Κυψέλη, προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψη.
Στις 22:05, στο Περιστέρι στην οδό Καρπενησίου 25, έσπασαν την οθόνη ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, και την πρόσοψη σούπερ μάρκετ όπου βρισκόταν το μηχάνημα.

Τέλος, στις 3 π.μ. στην οδό Αγίων Αναργύρων 62 άγνωστοι δράστες έσπασαν την οθόνη ΑΤΜ της Eurobank και την τζαμαρία του υποκαταστήματος, στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Οπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, εξετάζεται το σενάριο οι επιθέσεις να ήταν οργανωμένες με διαφορετικές ομάδες σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS