Μπέος εκτός ορίων προκαλεί σύρραξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Χαστούκισε πλημμυροπαθή -Προκαλεί τον Κασσελάκη

Μπέος εκτός ορίων προκαλεί σύρραξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Χαστούκισε πλημμυροπαθή -Προκαλεί τον Κασσελάκη

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είναι το πρόσωπο, το οποίο εν μέσω των δύο σφοδρών κακοκαιριών Daniel και Elias, βγήκε εκτός ορίων και αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ κατάφερε να προκαλέσει ακόμα και πολιτική σύγκρουση ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε στους πλημμυρισμένους δρόμους του Βόλου με το νερό ως το γόνατο να διώχνει τον κόσμο, να διαπληκτίζεται με μέλη της ΚΝΕ και να τσακώνεται με τον γνωστό τραγουδοποιό Αλκίνοο Ιωαννίδη. Το τελευταίο περιστατικό, στο οποίο πρωταγωνίστησε ήταν όταν χαστούκισε κάτοικο, γεγονός που τον έκανε κεντρικό πρόσωπο στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. 

Το χαστούκι του Μπέου που προκάλεσε σύρραξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο ο δήμαρχος Βόλου είχε διαπληκτισμό με έναν πολίτη στην περιοχή Άλλη Μεριά Βόλου, με τον Αχιλλέα Μπέο να χειροδικεί. Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι της περιοχής, συγκεντρώθηκαν στην γκρεμισμένη από την κακοκαιρία γέφυρα προκειμένου να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, καθώς υποστήριζαν ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται χωρίς στοιχειώδη μελέτη. Μάλιστα για να αποτρέψουν τις εργασίας σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα.
Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η αστυνομία, ενώ εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Τότε ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον δήμαρχο και έναν κάτοικο με τον τελευταίο να λέει στον Αχιλλέα Μπέο «άντε γ@@@@@@». «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης. Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει.

Δείτε το βίντεο με τον Αχιλλέα Μπέο να χτυπά πολίτη:

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε «εντολή» στους αστυνομικούς να συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που βρισκόταν μέσα στο ρέμα διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, και της οποίας έχει καταστραφεί το σπίτι, κατέγραφε τα γεγονότα.

Ζήτησε και συγγνώμη ο Βολιώτης που έφαγε χαστούκι από τον Μπέο

Το περιστατικό βέβαια είχε και συνέχεια καθώς ο Αχιλλέας Μπέος συναντήθηκε τελικά με τον 26χρονο νεαρό πλημμυροπαθή τον οποίο χαστούκισε, λίγες ώρες μετά το πρωτοφανές επεισόδιο. Μάλιστα ο δήμαρχος Βόλου ανάρτησε ένα νέο βίντεο στο οποίο ο 26χρονος φαίνεται να ζητά και συγγνώμη από τον δήμαρχο Βόλου για την αντίδρασή του, αφού τον έβρισε προτού ο Αχιλλέας Μπέος χειροδικήσει εναντίων του.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του δημάρχου, όπου υπήρχαν και άλλα άτομα. Στο βίντεο ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος να λέει στον 26χρονο: «Είμαι δήμαρχος, είμαι 64 χρονών και πατέρας. Η πρόθεσή μου δεν ήταν ούτε να πας αυτόφωρο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι, αλλά όταν φτάσεις στην ηλικία μου και έρθει κάποιος στην ηλικία σου και σου πει ''άντε γα@@@@@'' θα δεις πώς θα αντιδράσεις».

«Ζήτα συγγνώμη από τον δήμαρχο», λέει ένας από τους παριστάμενους και ο 26χρονος ψελλίζει «Ζητάω συγγνώμη». «Δεν θέλω συγγνώμη, δεν είμαι παπάς να σε συγχωρέσω. Τελείωσε… Καλή συνέχεια…»», αποκρίνεται ο Αχιλλέας Μπέος.

Η ανάρτησή του:

«Ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Έτσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη», έγραψε στη νέα ανάρτηση.

«Ως πατέρας και ως δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

Πώς ο Μπέος προκάλεσε σύρραξη ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Το περιστατικό όμως με τον Αχιλλέα Μπέο πήρε πολιτικές διαστάσεις με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, να καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποσύρει τη στήριξή του από τον δήμαρχο Βόλου.
Από την πλευρά της η ΝΔ απάντησε άμεσα τονίζοντας πως δεν υπάρχει στήριξη από την Πειραιώς. Ωστόσο από το ΣΥΡΙΖΑ τόσο ο κ.Κασσελάκης όσο και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη επέμεναν.
Και ανάμεσα στις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις ένθεν κακείθεν εμφανίστηκε ξανά ο Αχιλλέας Μπέος να προκαλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν (στο Βόλο) να βοηθήσουν.

Η πρώτη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που “πνίγουν” τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών; Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα», πρόσθεσε ο ίδιος

Η απάντηση της ΝΔ στον Κασσελάκη

Ωστόσο, το γραφείο Τύπου της ΝΔ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης και με ανακοίνωση-απάντηση εξαπέλυσε «πυρά» κατά του νέου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοίνωση της ΝΔ στον Κασσελάκη:

Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομέμη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών.

Η αντίδραση Μπέου

Την ώρα που η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν στήσει καβγά για τον Αχιλλέα Μπέο, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί προσωπικά στον Στέφανο Κασσελάκη. Προχώρησε σε ανάρτηση με αφορμή την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για τη στήριξη της ΝΔ που απολαμβάνει ως υποψήφιος.

Μπέος: Ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Βόλου: «Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει.

Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι...».

Δείτε την ανάρτηση του Μπέου:

Σημειώνεται πάντως ότι το περιστατικό με το χαστούκι, για το οποίο ο Αχιλλέας Μπέος είπε «εγώ δεν είμαι λουλού -Κάνω εμετό με Κασσελάκη, Ανδρουλάκη», ήταν το δεύτερο επεισόδιο, σε λιγότερο από 12 ώρες, με πρωταγωνιστή το δήμαρχο Βόλο.
Το βράδυ της Παρασκευής ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου, άρπαξε το χέρι υπαλλήλου του δήμου που καθάριζε και έστρεψε την μάνικα κατά του γνωστού δικηγόρου του Βόλου, Γιώργου Ταταριώτη, ο οποίος χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ