Μυστήριο με τον θάνατο της Γερμανίδας στο Πήλιο: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα – Τι ερευνούν οι Αρχές

Μυστήριο με τον θάνατο της Γερμανίδας στο Πήλιο: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα – Τι ερευνούν οι Αρχές

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο της 58χρονης Γερμανίδας στη Μηλίνα Πηλίο.

Οι Αρχές φαίνεται να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι του θανάτου της, εάν δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για δυστύχημα από αδέσποτη σφαίρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι όπου διέμενε η 58χρονη με τον εν διαστάσει σύζυγό της βρίσκεται σε απομακρυσμένο και ερημικό σημείο στο Πήλιο, όπου δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιο άτομο έστησε καρτέρι στην άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε πισώπλατα.

«Περνούσε από εδώ κάθε μέρα, πολύ καλή οικογένεια», λένε στο Mega οι γείτονες.

Ωστόσο, τόσο η κατάθεση του συζύγου της, όσο και των γειτόνων, δεν φαίνεται να ρίχνουν «φως» για το τι μπορεί να συνέβη.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της κατέθεσε ότι κοιμόταν κι ότι όταν πλέον ξύπνησε, διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους και γι’ αυτό ενημέρωσε την αστυνομία περίπου 5 ώρες μετά τον θάνατό της.

«Ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Όταν ξύπνησα, της φώναξα αλλά δεν απάντησε. Βγήκα στην αυλή και την είδα πεσμένη στο έδαφος. Δεν είχε τις αισθήσεις της», είπε στην αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κόρες του ζευγαριού κατέθεσαν πως οι δυο τους διατηρούσαν μία πολύ καλή σχέση, παρά το γεγονός ότι είχαν αποφασίσει να χωρίσουν.

«Με τον σύζυγό της πηγαινοερχόταν Γερμανία, αλλά τα τελευταία χρόνια θα τους έλεγα περισσότερο κατοίκους Μηλίνας παρά Γερμανίας», ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Κωνσταντίνος Γκουζίνης.

Οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει ακόμη το σενάριο του δυστυχήματος. Απαντήσεις ενδεχομένως να δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια, στα οποία έχει σταλεί η σφαίρα για ανάλυση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ