Μύκονος: Σοκάκι στη Μικρή Βενετία μετατράπηκε σε στίβο μάχης αλα «Survivor» για τουρίστρια

Μύκονος: Σοκάκι στη Μικρή Βενετία μετατράπηκε σε στίβο μάχης αλα «Survivor» για τουρίστρια

Προβλήματα έφερε στο νησί της Μυκόνου η κακοκαιρία Bettina ταλαιπωρώντας και τους τουρίστες που βρέθηκαν εκεί τις προηγούμενες μέρες και έζησαν το δικό τους Survivor...

Mετά το ξέσπασμα της κακοκαιρίας στο νησί των Ανέμων και τη βελτίωση του καιρού, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού προσπαθούσαν να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Δεν είχαν αδειάσει τα σοκάκια από τα νερά

Όμως, οι δρόμοι και τα στενά σοκάκια του νησιού δεν είχαν ακόμα αδειάσει από τον μεγάλο όγκο νερού που άφησε πίσω της η Bettina και έτσι οι τουρίστες του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισαν κάποιες μικρές δυσκολίες.

Βίντεο του Mykonos Live TV δείχνει Αμερικανίδα τουρίστρια να προσπαθεί να διασχίσει ένα στενό δρομάκι στη Μικρή Βενετία.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο, η βροχόπτωση που προηγήθηκε μετέτρεψε το νησί σε στίβο μάχης που θύμιζε Survivor και για να το διασχίσει χρειάστηκε να κάνει ακροβατικά όπως και ο άνδρας που την συνόδευε.

Δείτε το βίντεο του Μykonos Live TV:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ