Μυλοπόταμος: Συγκλονίζει και απειλεί με βεντέτα ο αδελφός του -«Την ψυχή του Κώστα θα την πληρώσουνε»

Μυλοπόταμος: Συγκλονίζει και απειλεί με βεντέτα ο αδελφός του -«Την ψυχή του Κώστα θα την πληρώσουνε»

Διαστάσεις παίρνει η τραγωδία με το φονικό στον Μυλοπόταμο, καθώς οι φόβοι για βεντέτα επιβεβαιώθηκαν από τα χείλη του χαροκαμένου αδερφού.

«Την ψυχή του αδερφού μου θα την πληρώσουνε. Τώρα, το ποιος θα την πληρώσει είναι δικό τους κομμάτι...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδερφός του 22χρονου Κώστα Χ. που δολοφονήθηκε από το χέρι του 44χρονου, κάνοντας ουσιαστικά σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει «ατιμώρητο» το φονικό.

«Για μένα δεν υπάρχει αύριο. Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα, χάνω τα πάντα. Με άφηκε μόνο μου με πέντε μωρά», τόνισε συγκλονίζοντας ο αδελφός του 22χρονου, μιλώντας στο Live News του MEGA, με τρεμάμενη φωνή.

Μάλιστα, έκανε λόγο για μια έχθρα που κρατάει πολλά χρόνια, αλλά και «προαναγγέλλοντας» ότι είναι έτοιμος να τους «πληρώσει» με το ίδιο νόμισμα: «Δέκα χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου...».

«Δεν ξαναξημερώνει καλή μέρα για μένα. […] Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα; Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα», συνέχισε ο αδερφός του αδικοχαμένου για τους συγγενείς του 44χρονου δολοφόνου του 22χρονου.

«Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο, δεν μπορώ να καταλάβω, προσπαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω», δήλωσε.

Μυλοπόταμος: Τι υποστήριξε ο 44χρονος δράστης

Από τη μεριά του, ο 44χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος του 22χρονου Κώστα Χ., που αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή, έδωσε στις αρχές τη δική του εκδοχή για το πώς συνέβησαν τα γεγονότα, το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου.

«Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα...»

«Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα. Ούτε θυμάμαι πού έριξα. Ούτε θυμάμαι τι έκανε ο Χ. Ούτε θυμάμαι τι έκανα εγώ. Κάποια στιγμή ξύπνησα από το λήθαργό μου και άκουσα τον πατέρα του Χ. να καταριέται και έβαλα μπροστά το αμάξι και έφυγα» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο 44χρονος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ