Μυστήριο με την αυτοκτονία του 15χρονου στο Κερατσίνι -Ερευνες για το αν επηρεάστηκε από βιντεοπαιχνίδι

Μυστήριο με την αυτοκτονία του 15χρονου στο Κερατσίνι -Ερευνες για το αν επηρεάστηκε από βιντεοπαιχνίδι

Πέπλο μυστηρίου έχει σκεπάσει από το απόγευμα της Δευτέρας (01/03) την υπόθεση της αυτοκτονίας ενός 15χρονου αγοριού μέσα στο σπίτι του στο Κερατσίνι.

Μπροστά στο θλιβερό θέαμα βρέθηκε πρώτη η μητέρα του 15χρονου, οπού και τον εντόπισε κρεμασμένο από το πόμολο της ντουλάπας του με το λουρί του σκύλου. Άμεσα η μητέρα κάλεσε βοήθεια, με τους γείτονες -μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο- να προσπαθούν μάταια να τον συνεφέρουν. Στιγμές αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές  οι έρευνες των αρχών σ'αυτό το σημείο επικεντρώνονται στο εάν ο νεαρός πιθανότατα να επηρεάστηκε από κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι στο διαδίκτυο και γι' αυτό τον λόγο κατασχέθηκε και ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής. Οι έρευνες πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν αποκαλύψει κάτι τέτοιο, με το μυστήριο να μεγαλώνει, αφού μαρτυρίες αναφέρουν ότι το παιδί δεν είχε εμφανίσει στο παρελθόν σημάδια που να δικαιολογούσαν την πράξη του.

Παράλληλα, αναμένεται να ερευνηθεί και εάν ο 15χρονος βίωσε το τελευταίο διάστημα κάποια απόρριψη, γεγονός που να τον ώθησε να βάλει τέλος στην ζωή του. Σημειώνεται ότι την υπόθεση μέχρι στιγμής ερευνά η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS