Νέα Ιωνία: Νεκρός από καταιγισμό πυροβολισμών σε καφετέρια

Νέα Ιωνία: Νεκρός από καταιγισμό πυροβολισμών σε καφετέρια

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου κατέληξε - Έξι κάλυκες περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί

 Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, σε καφέ-μπαρ της Νέας Ιωνίας. Το τραγικό αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο θάνατος ενός άτομου.

Πιο συγκεκριμένα, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 23:54 της Τρίτης στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής.

Το θύμα βρισκόταν μέσα σε μαγαζί που προσφέρει ναργιλέδες και σωριάστηκε στο έδαφος ύστερα από καταιγισμό πυροβολισμών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος του ant1news.gr.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε τραυματισμένο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.Σύμφωνα με πληροφορίες είχε τραυματιστεί στον ώμο και μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο κατέληξε. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν έξι κάλυκες, αναφέρει ο ιστότοπος skai.gr.

Δεν έχουν μέχρι στιγμής γίνει γνωστά τα στοιχεία του, καθώς δεν υπήρχε επάνω του ταυτότητα, αλλά ούτε και η σχέση του με το κατάστημα στο οποίο τον πυροβόλησαν.
Δεν υπάρχουν επίσης πληροφορίες για τον τρόπο που ενήργησε ο δράστης ή οι δράστες ενώ σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ