Τρεις νέες καταγγελίες, που δεν έχουν παραγραφεί, στα χέρια της δικηγόρου του Βασίλη -Πάνε άμεσα στον εισαγγελέα

Τρεις νέες καταγγελίες, που δεν έχουν παραγραφεί, στα χέρια της δικηγόρου του Βασίλη -Πάνε άμεσα στον εισαγγελέα

Νέες καταγγελίες, που δεν έχουν παραγραφεί, έρχονται μετά την καθηλωτική περιγραφή του Βασίλη για την αποπλάνηση, ασέλγεια και βιασμό σε διάρκεια τεσσάρων ετών, από γνωστό θεατράνθρωπο, όπως αποκαλύπτει η δικηγόρος του.Με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο η δικηγόρος του Βασίλη κυρία Μαρία Κουρτέση, του πρώτου που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, ήδη από τις 5 Φεβρουαρίου, εναντίον του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, αποκάλυψε ότι υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες υποθέσεις στα χέρια της.


Συγκεκριμένα, δήλωσε στο Ευτυχείτε και κατόπιν ερώτησης του Γιάννη Παυλόπουλου, ότι υπάρχουν τρία ακόμα περιστατικά, τα οποία «αφορούν εγκλήματα εκείνης της εποχής, από τον ίδιο μηνυόμενο, αλλά με χρόνους τέλεσης πολύ μεταγενέστερους που δεν έχουν υποπέσει σε παραγραφή». Πρόσθεσε ότι άμεσα θα πάνε στον εισαγγελέα οι νέες αυτές υποθέσεις.

Πρόσθεσε η κυρία Μαρία Κουρτέση ότι στην περίπτωση του Βασίλη «κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά και όχι έγκλιση επειδή δεν αφορά άμεσα τον μηνυτή ως παθόντα αλλά αφορά και άλλα πρόσωπα, ανήλικα εκείνη την εποχή, και μάλιστα σε εποχές που συνεχίζονται ως το 2014 και 2017, σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ και όσα έχουν έρθει στο γραφείο μου ως τώρα. Που σημαίνει ότι εισαγγελέας εξετάζει και άλλα αδικήματα και για άλλα πρόσωπα και με έτερα στοιχεία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ