Νέα καταγγελία για τον ιερέα από τα Κάτω Πατήσια: «Έπαιρνε ιερόδουλες σε διαμέρισμα στο Παγκράτι και τις έντυνε καλόγριες»

Νέα καταγγελία για τον ιερέα από τα Κάτω Πατήσια: «Έπαιρνε ιερόδουλες σε διαμέρισμα στο Παγκράτι και τις έντυνε καλόγριες»

Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες βρίσκεται ο προφυλακισμένος 37χρονος ιερέας που φέρεται να βίαζε την ανήλικη κοπέλα στα Κάτω Πατήσια.

Ειδικότερα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» η κ. Αλεξάνδρα, η οποία κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι, αποκάλυψε ότι «ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…».

Την ίδια ώρα μάλιστα ο δικηγόρος του ιερέα, κ. Κωνσταντίνος Γώγος, διαψεύδει πως υπάρχουν νέες καταγγελίες και καταθέσεις εις βάρος του εντολέα του. Όπως επεσήμανε σε έντονο ύφος: «Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνά της στις αρμόδιες Αρχές».

Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κ. Γώγος εξήγησε ότι «ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση σε περίπτωση που έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη».

Παράλληλα, ο δικηγόρος σε συνέντευξη που έδωσε και στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», επέμεινε ότι ο ιερέας κατηγορείται μόνο για ένα αδίκημα βιασμού και ότι δεν υπάρχουν άλλες καταθέσεις σε βάρος του ιερέα.

Είπε συγκεκριμένα: «Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία μόνιμη αναφορά για νέες καταγγελίες και καταθέσεις. Υπάρχει μία δικογραφική πραγματικότητα και μία τηλεοπτική πραγματικότητα. Η δικογραφική πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει μία καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού. Εξαιτίας αυτού του αδικήματος ξεκίνησε σοβαρή έρευνα από την αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε τον ιερέα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Εάν υπήρχε αυτόφωρο, πλημμέλημα, κακούργημα, η αστυνομία θα σχημάτιζε δικογραφία, θα προχωρούσε σε σύλληψη και θα πήγαινε στον εισαγγελέα».

Πρόσθεσε επίσης ότι η ιατροδικαστική εξέταση αποδεικνύει πως η κατάθεση της ανήλικης δεν αντιστοιχεί με την ιατροδικαστική αναφορά, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο βιασμός δεν επιβεβαιώνεται.

Ο ιατροδικαστής κ. Γρηγόρης Λέων δήλωσε πως το κυρίως εύρημα που θα μελετηθεί ιατροδικαστικά είναι εάν είναι ακέραιος ή όχι ο παρθενικός υμένας και τόνισε πως οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής αναφοράς θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS