Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Κουκουλοφόροι πετούν μολότοφ - Συνθήματα για τον Κουφοντίνα-Σοβαρός Τραυματισμός Αστυνομικού

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Κουκουλοφόροι πετούν μολότοφ - Συνθήματα για τον Κουφοντίνα-Σοβαρός Τραυματισμός Αστυνομικού

Υπό πολιορκία το αστυνομικό τμήμα - Φωτιές και μολότοφ από κουκουλοφόρους - Οδομαχίες σε εξέλιξη - Πληροφορίες για τραυματία αστυνομικό - Με χημικά απαντά η ΕΛΑΣ.Οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων και γκρουπ με άτομα που φορούν κουκούλες και κράνη ενσωματώθηκαν στη συγκέντρωση πολιτών που πραγματοποιείται στη Νέα Σμύρνη, με αφορμή το επεισόδιο αστυνομικής βίας.

Κουκουλοφόροι και αναρχικοί πέρασαν στο μπροστινό τμήμα της πορείας προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, πετώντας βόμβες μολότοφ και φωνάζοντας συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφορντίνα. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με χημικά και νερό από την υδροφόρα «Αύρα», προκειμένου να απομακρύνουν τους ταραξίες.

epeisodia 1

Τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και περιουσίες κατοίκων, ενώ πιο πίσω βρίσκονται οικογένειες με παιδιά, ηλκιωμένοι και μαθητές από σχολεία.

epeisodia 2

ΕΛΑΣ: Κατασχέσαμε βόμβες μολότοφ - Συμμετέχουν και άτομα με μπετόβεργες
Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται σήμερα στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας, έχουν μέχρι στιγμής κατασχεθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις μολότοφ, ενώ συμμετέχουν και άτομα με μπετόβεργες, όπως φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.
epeisodia 3

Στην περιοχή επικρατεί συνωστισμός, καθώς χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Οι συγκεντρωμένοι βρέθηκαν λίγο μετά τις 18.00 στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με πανό και συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 6.000 συγκεντρωθέντες εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.

Κάτοικοι, δημοτικές παρατάξεις, συνδικάτα, το ΠΑΜΕ, εργατικές λέσχες, συνελεύσεις κατοίκων από την περιοχή και τις γύρω περιοχές, φοιτητικοί σύλλογοι και άλλες συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή και καταγγέλλοντας όσα συνέβησαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ