Νέα Σμύρνη: Ληστείες, επιθέσεις και ναρκωτικά στην περιοχή που μαχαιρώθηκε ο 15χρονος - Τρόμος στη γειτονιά

Νέα Σμύρνη: Ληστείες, επιθέσεις και ναρκωτικά στην περιοχή που μαχαιρώθηκε ο 15χρονος - Τρόμος στη γειτονιά

Νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη. Αυτή τη φορά ένας 15χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην πλατεία «Ηρώων Πολυτεχνείου», το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στη γειτονιά επικρατεί κλίμα τρόμου, καθώς η ληστεία και το μαχαίρωμα του 15χρονου σε σουβλατζίδικο, δεν είναι το πρώτο περιστατικό που την αναστατώνει.

Μάλιστα, τα παραπάνω επιβεβαιώνουν σε δηλώσεις τους ιδιοκτήτες κρεοπωλείου, μιλώντας στο newsit.gr.

Όπως αναφέρουν, γίνονται συχνά ληστείες και διαρρήξεις σε καταστήματα της περιοχής. Μάλιστα, και το ίδιο το κρεοπωλείο το έχουν σπάσει 3-4 φορές, όπως είπαν.

Σχετικά με το περιστατικό, δήλωσαν πως απ’ όσο άκουσαν η συμμορία αποτελείται από ανηλίκους, οι οποίοι αφού πήραν το πορτοφόλι και το κινητό από τον 15χρονο, τον μαχαίρωσαν στο πόδι. Ακόμη, είπαν πως στις πλατείες της περιοχής γίνονται τέτοια περιστατικά, και πως υπάρχει και διακίνηση ναρκωτικών.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα του 15χρονου δεν είναι σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ