Νέα Σμύρνη: Στο εδώλιο σήμερα ο 22χρονος επιδειξίας

Νέα Σμύρνη: Στο εδώλιο σήμερα ο 22χρονος επιδειξίας

Στο εδώλιο του δικαστηρίου, με την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, θα βρεθεί σε λίγη ώρα σήμερα ο 22χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, όταν και την ακολούθησε «με το μόριο έξω», καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία όπου διαμένει.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα δημοσιοποίησε βίντεο στα social media από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας και έτσι οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια υπήρξαν κι άλλες καταγγελίες εναντίον του από άλλα θύματά του που τον αναγνώρισαν.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος νεαρός εμπλέκεται σε τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη, ενώ ερευνάται και μια ακόμη καταγγελία γυναίκας από την Κύπρο, η οποία επικοινώνησε μέσω email με τις Αρχές και υποστήριξε ότι αναγνωρίζει τον 22χρονο φοιτητή, καθώς την είχε παρενοχλήσει τον περασμένο Μάρτιο στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο 22χρονος είχε ζητήσει και έλαβε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί. Ο 22χρονος κατέθεσε το Πλημμελειοδικείο ο ίδιος, αλλά και η μητέρα του, προκειμένου να πειστεί η έδρα ώστε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του. «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ, στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένειά μου», είπε ο κατηγορούμενος. Το αίτημά του όμως, απορρίφθηκε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS