Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δράση του προπονητή τένις - Αρνείται τα πάντα λίγο πριν οδηγηθεί στον ανακριτή

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δράση του προπονητή τένις - Αρνείται τα πάντα λίγο πριν οδηγηθεί στον ανακριτή

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 33χρονος προπονητής τένις, όπου και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανηλίκων αθλητριών του 14 και 15 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, την περασμένη Πέμπτη ο προπονητής συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ, τη στιγμή που οι γονείς ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία. Ο ίδιος, στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αναφέρει πως δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά που του καταλογίζονται.

Τους τελευταίους δύο μήνες ο προπονητής βρισκόταν στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών, με τις δύο κοπέλες, 16 και 20 ετών αντίστοιχα πλέον να καταθέτουν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησαν δίπλα του.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ στο πανελλήνιο, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν γείτονες του κατηγορουμένου, νέα παιδιά επισκέπτονταν συχνά το σπίτι του προπονητή, ενώ ο ίδιος φέρεται να πήγαινε και τις ανήλικες αθλήτριες στο σπίτι του με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Στη συνέχεια, τους πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και πάνω στη συζήτηση τους αποκάλυπτε τις άρρωστες σκέψεις του, ζητώντας από τις ίδιες να μην πουν τίποτα και σε κανέναν για όσα τους έλεγε.

Ακόμη, ο 33χρονος, φέρεται να ασελγούσε για περισσότερο από πέντε χρόνια, σε μία από τις δύο κοπέλες που τον κατήγγειλαν – μαζί με τους γονείς τους – στην Ασφάλεια Αττικής. Ο λόγος γίνεται για μία κοπέλα περίπου 19 ετών σήμερα, την οποία φέρεται ότι είχε προσεγγίσει από την τρυφερή ηλικία των 13.5 ετών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής της.

Την ίδια ώρα, γίνονται έρευνες για να εξακριβωθεί εάν κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα, ο οποίος -εκτός από τις προπονήσεις- είχε αναλάβει και τη συνοδεία ανήλικων αθλητών στο εξωτερικό, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε τουρνουά.

Προκαλεί ο πατέρας του προπονητή τένις

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η θέση του πατέρα του κατηγορούμενου, ο οποίος αναφέρει πως «είχε σχέση» με μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν για ασέλγεια. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», μίλησε για καλά οργανωμένη σκευωρία σε βάρος του 33χρονου από τον πατέρα της κοπέλας, ενώ υποστήριξε χαρακτηριστικά πως το παιδί του «απλώς είχε μια σχεσούλα», χωρίς να γνωρίζει για πόσο καιρό.

Ακόμη, παραδέχθηκε ότι ο 33χρονος πήγαινε με την 14χρονη στο σπίτι του, θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχει βιασμός, αλλά συναίνεση. «Δεν είχε βιασμό, με συναίνεση κάθισε το κορίτσι».

Παράλληλα, απέδωσε ευθύνες για την παιδεραστία στις αθλήτριες και στις οικογένειες τους. «Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο γιος του έχει ελαφρυντικά, καθώς υπήρχε συναίνεση της μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου. «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί».

Κατ’ εκείνον «ο προπονητής είναι αθώος, χωρίς να έχει κάνει ούτε βιασμό ούτε τίποτα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS