Νέα «βόμβα» Καλλιακμάνη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε για τα όπλα των ληστών

Νέα «βόμβα» Καλλιακμάνη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε για τα όπλα των ληστών

Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, επιμένει ο πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας στο Open για τις εξελίξεις στην υπόθεση της ληστείας και δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, παρουσίασε νέα στοιχεία που προκαλούν πολλά ερωτήματα στους αστυνομικούς για τον τρόπο δράσης των ληστών.

Τι μαρτυρούν τα όπλα των ληστών
Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνης ο αυτόπτης μάρτυρας, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, περιέγραψε στους αστυνομικούς συγκεκριμένο τύπο όπλων που χρησιμοποίησαν οι ληστές, με τον κ. Καλλιακμάνη να καταθέτει την άποψη ότι αυτά τα όπλα τα προτιμά συγκεκριμένη «κάστα ανθρώπων» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Υπάρχουν ερωτήματα στον τρόπο που λειτούργησαν αυτοί οι άνθρωποι. Ακόμη και με τα όπλα που χρησιμοποίησαν. Τέτοια όπλα χρησιμοποιούν αυτοί που γνωρίζουν τα όπλα, όχι όμως αυτοί που κάνουν ληστεία, γιατί τα περίστροφα δεν έχουν δύναμη πυρός. Είναι όπλα που δεν χρησιμοποιούν σε τέτοιες περιπτώσεις. Τέτοια όπλα χρησιμοποιεί συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων που μάλιστα τα φωτογραφίζουν στα social media. Όπως τσιγγάνοι, αθίγγανοι πολλές φορές έχουν μια ροπή, τους αρέσουν αυτά τα όπλα».

Τα ερωτήματα και οι αντιφάσεις
«Το συγκεκριμένο έγκλημα έχει πολλά ερωτήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιακμάνης και αναφέρθηκε στις αντιφάσεις που προκύπτουν κατά την άποψή του : «Πώς οι ληστές δένουν από τη μία τον πιλότο με σπάγκο, με μονωτική ταινία, σπάνε τις κάμερες βγάζουν τις κάρτες μνήμης, αλλά αφήνουν τα κινητά τηλέφωνα. Από τη μία δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει κι ότι έχουν στο παρελθόν συλληφθεί. Η συμπεριφορά τους είναι αντιφατική και σε κάνουν να αναρωτιέσαι», σημείωσε.

Η μαρτυρία του συζύγου
Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, οι έρευνες των αστυνομικών είναι ανοιχτές και μέχρι στιγμής τα δεδομένα βασίζονται στα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί αλλά και στη μαρτυρία του συζύγου. «Τα πάντα βασίζονται στα στοιχεία και στην μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα, του συζύγου. Όσα ο ίδιος κατάφερε να δει γιατί όπως είπε κατά τακτά χρονικά διαστήματα λιποθυμούσε και δεν είχε τις αισθήσεις του. Οι συνάδελφοί μου που μπήκαν μέσα πρώτοι, έλυσαν τον 32χρονο και εκείνη την στιγμή διαπίστωσε αν είναι νεκρή η σύζυγός του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ