Αποκαλύψεις-σοκ για τον γιατρό-μαϊμού: Χειρουργούσε με πρώην βουλευτή της ΝΔ - Πήρε επιταγή από κουνιάδο πολιτικού αρχηγού

Αποκαλύψεις-σοκ για τον γιατρό-μαϊμού: Χειρουργούσε με πρώην βουλευτή της ΝΔ - Πήρε επιταγή από κουνιάδο πολιτικού αρχηγού

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον γιατρό «μαϊμού» Νίκο Κοντοστάθη ο οποίος με γιατροσόφια και μαντζούνια και χωρίς φάρμακα υπόσχονταν ίαση σε ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας και καρκίνο.

Μάλιστα πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που είχε έρθει σε ρήξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, φέρεται να χειρούργησε θύμα του ψευτογιατρού Νικόλαου Κοντοστάθη. Το ίδιο το θύμα κατέθεσε πρόσφατα, ότι τον χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική, ο πρώην βουλευτής, μαζί με τον νευροχειρουργό που ο "Κόντος" θα έκανε… Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ., έναν ακόμη νευροχειρουργό, παρουσία του ίδιου του απατεώνα.

Από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται και ο ίδιος ο πρώην πολιτικός να είχε εξαπατηθεί από τον Κοντοστάθη για την ιατρική του ιδιότητα. Την ίδια ώρα, κομιστής και οπισθογράφος μίας από τις 8 επιταγές που είχε δώσει ο πατέρας της άτυχης 14χρονης Δέσποινας, στον Νικόλαο Κοντοστάθη, φέρεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να είναι κουνιάδος, ενός επικεφαλής κόμματος της Βουλής. Ο ίδιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, που ασχολείται με τις εκδόσεις βιβλίων, και όταν κατέθεσε στους αξιωματικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων ανέφερε ότι η επιταγή περιήλθε στην κατοχή του μέσω της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, προερχόμενη από δωρεά στη Μονή.

Τι λέει ένα από τα θύματα του γιατρού μαϊμού που του έδωσε 98.000 ευρώ
Ενα από τα 45 αρχικά θύματα του ψευτογιατρού, που εμπεριέχονται στην δικογραφία, έδωσε… 98.000 ευρώ στον γιατρό μαϊμού που θα εξάλειφε το 82% της αναπηρίας του! Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» επικοινώνησε με τον 47χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν καταιγιστικός στις περιγραφές όσων βίωσε και των συνεπειών στην βεβαρημένη υγεία του, τα οποία κατέθεσε στους αξιωματικούς που ασχολήθηκαν με την σοβαρή υπόθεση. Ο άνδρας ξεκινά την περιγραφή από τον τραυματισμό του, πώς ήρθε σε επαφή με τον γιατρό μαϊμού και καταγράφει εκείνους που ακούσια ή εκούσια συμμετείχαν στην απάτη σε βάρος του: «Τραυματίστηκα πολύ σοβαρά το 2014 κάνοντας ‘παρά πέντε’, αλεξίπτωτο πλαγιάς»

Θα σε κάνω να παίζεις μπάλα έλεγε ο γιατρός μαϊμού
«Μεταφέρθηκα στο ΚΑΤ. Είχα τραυματίσει τον Θ12. Διαγνώστηκα με 82% αναπηρία. Από λιοντάρι έγινα χελώνα. Έψαχνα να βρω κάποια λύση, κάποια ελπίδα. Είχα απευθυνθεί σε μεγάλα ιατρικά κέντρα σε Κολωνία, Αγγλία. Πήγα και στην Αθήνα σε πολύ γνωστό χειρουργό, ο οποίος μου είχε πει χαρακτηριστικά ‘πρέπει να μάθεις να περπατάς σαν σε σκοινί ακροβατώντας’. Έκανα γυμναστική και ήμουν από το καροτσάκι στο πι. Κάποια στιγμή βρήκα ένα νευροχειρουργό (αυτόν που υποσχέθηκε ο ‘Κόντος’ ότι θα τον κάνει Ταξίαρχο της… ΕΛ.ΑΣ.), τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική. Πριν το γραφείο του, όταν πήγα, ήταν ο Κόντος. Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω κάποιες αιματολογικές εξετάσεις για να γίνει μία περίεργη εξέταση στη Γαλλία και να μπει ένα μόσχευμα που δεν εγκρίνεται από τα ταμεία».

Αναζητώντας τρόπο να σταθεί ξανά στα πόδια του ο 47χρονος, έψαξε την φερεγγυότητα του "σωτήρα" του, ο οποίος ήταν… ξακουστός στους ιατρικούς κύκλους, όπως τον διαβεβαίωναν «Μου έδωσε μία δίαιτα και κάτι αιματολογικές εξετάσεις που κόστιζαν 350 ευρώ. Του έστειλα τις εξετάσεις. Τον Αύγουστο του 2018 μου είπε πως μάλλον δεν ταιριάζει το μόσχευμα αλλά κάτι θα καταφέρουμε. Το μόσχευμα κοστίζει 54.000 ευρώ, είπε. Αν με κάνεις καλά του είπα, έχω ένα σπιτάκι, θα σου το δώσω. Τέλη Σεπτεμβρίου 2018 μου είπε να τον δω γιατί έρχεται το μόσχευμα. Ανέφερε ότι αν κάναμε την εγχείρηση σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο θα χρειαστώ 150.000 ευρώ, ενώ αν την κάνω στην κλινική που είχα πάει αρχικά, 100.000 ευρώ. Μου είπε πως εκείνος θέλει 20.000 ευρώ, η κλινική άλλα 20.000 ευρώ και ακόμη 30.000 ευρώ εκείνος μετά την εγχείρηση. Στις 2-3 Οκτώβρη μου είπε πως θα κάνω χειρουργείο γιατί ήρθε το μόσχευμα.
Εγώ είχα δανειστεί χρήματα από συγγενείς και φίλους. Αρχικά του έδωσα 20.000 ευρώ. Στις 11 Οκτωβρίου 2018 θα γινόταν η εγχείρηση και μία μέρα νωρίτερα έκανα εισαγωγή. Ήρθε στο κρεβάτι μου μαζί με έναν αναισθησιολόγο. Η εγχείρηση θα είναι 10-12 ώρες μου είπε, και θα πάνε όλα καλά. Μετά ήρθε ο νευροχειρουργός που με είχε συστήσει στον Κοντοστάθη. Ήρθαν μαζί. Πήραν αίμα, έκαναν αξονικές, με ξύρισαν κάτω από τη μασχάλη για το χειρουργείο. Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου έδωσαν άλλες 20.000 ευρώ στη ρεσεψιόν. Το χειρουργείο διήρκεσε από τις 09:00 έως τις 16:00. Βγήκα από το χειρουργείο, μετά έξι ημέρες στην εντατική και μετά σε θάλαμο νοσηλείας».

Η περιγραφή του άτυχου άνδρα είναι συγκλονιστική για τα όσα βίωσε μετά το χειρουργείο: «Μου είχαν κόψει λίγο ένα πλευρό, και είχαν αδειάσει τον αέρα από έναν πνεύμονα. Η τομή ήταν από την σπονδυλική στήλη έως μπροστά στο στήθος. Στο χειρουργείο μου είπαν ότι ήταν και ο Κόντος. Είδα το κανάλι των νευρώνων μου έλεγε και κούναγες και τα δύο πόδια, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα. Το χειρουργείο το έκανε ο πρώην βουλευτής, ενώ μέσα ήταν ο νευροχειρουργός που μου είχε συστήσει τον Κόντο, ένας ακόμη χειρουργός και ο ίδιος ο Κόντος.

Μετά από 10 μέρες όπου δεχόμουν συνεχή τηλεφωνήματα ενδιαφέροντος από τον Κόντο, ήρθε στο σπίτι μου και του δώσαμε άλλες 30.000 ευρώ. Σαράντα μέρες μετά ήμουν ακόμη στο κρεβάτι, πονούσα φρικτά από το κομμένο πλευρό και δεν μπορούσα να αναπνεύσω καλά. Όταν διαμαρτυρήθηκα μου είπε πως θα με αναλάβει μία φυσιοθεραπεύτρια πολύ καλή που έχει έρθει από την Αμερική, την Πέπα. Παίρνει 60 ευρώ την ώρα και χρειάζεσαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Είχε έρθει αυτή, αλλά κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει πως λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος) και εκείνη δεν ήξερε να μου απαντήσει, κάτι που είχε κάνει εντύπωση».

Ενέσεις βλαστοκυττάρων 28.000 ευρώ
«Αρχές Ιανουαρίου 2019, ο Κόντος μου είπε πως πρέπει να κάνουμε 4 ενέσεις με βλαστοκύτταρα που έχουν έρθει από την Γαλλία και κοστίζουν 7.000 ευρώ η κάθε μία, η οποίες θα βοηθήσουν στο δέσιμο του κλωβού που είχε τοποθετηθεί στην σπονδυλική μου στήλη. Όταν έκανε τις ενέσεις έβαζε στην τσέπη του τα φιαλίδια και τις σύριγγες, δεν άφηνε τίποτα πίσω του. Δώσαμε άλλες 28.000 ευρώ.
Η οικογένειά μου είχε κάνει Πρωτοχρονιά με… 10 λεπτά του ευρώ. Τέλη Φεβρουαρίου 2019 προσπαθούσα να περπατήσω με την Πέπα, αλλά δεν έβλεπα καμία βελτίωση. Εκείνος μου έλεγε θέλει χρόνο, ΜΗ ΦΟΒΟΥ. Σε μία επίσκεψή του είχα αγοράσει ένα ζευγάρι μποτάκια. Ήταν τέτοια η παρατηρητικότητά του που μου είπε ότι τα παπούτσια έχουν σταυρό από κάτω, και πρέπει να τους κόψω γιατί δεν κάνει να πατάω τους σταυρούς. Ερχόταν με ένα βαλιτσάκι, μου έβαζε ένα ζελέ στα πόδια και μετά με υπέρυθρες έβλεπα τα αιμοφόρα αγγεία. Καλή η αιμάτωση, την βλέπεις, μου έλεγε. Πρέπει επίσης, να πάρεις κάποια ειδικά χάπια για να γίνεις καλά τα οποία κοστίζουν 15.000 ευρώ. Δεν έχω άλλα λεφτά του είπα. Καλά μου λέει, θα τα δώσω σε μία ηγουμένη, που έχει χρήματα, αφού εσύ δεν έχεις. Είχε έρθει 20 φορές στο σπίτι μου και μου έλεγε, πως δεν μου παίρνει λεφτά για τις επισκέψεις παρότι παίρνει 100-150 ευρώ, γιατί είναι φίλος μου. Να κοίτα το μηχάνημα μου έλεγε, αυτό κοστίζει 150.000 ευρώ».

Ο Νικόλαος Κοντοστάθης, φαίνεται τόσο αδίστακτος, που συνέχιζε να ζητά χρήματα από τον 47χρονο για άλλη φαρμακευτική αγωγή αλλά και το σπίτι που του είχε υποσχεθεί το θύμα: «Τον Μάιο του 2019 μου είπε ότι τα χάπια του είχαν ξεμείνει, και αν έχω βρει χρήματα για να τα πάρω. Του απάντησα αρνητικά. Κάποια στιγμή με ενόχλησε για το σπίτι που του είχα υποσχεθεί ότι θα του το δώσω. Δεν περπάτησα ακόμη του απάντησα, όταν τα καταφέρω θα σου πω. Από εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκε. Μου έλεγε ότι είχε σώσει τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας από καρκίνο και του είχε δωρίσει ένα ρολόι αξίας 350.000 ευρώ.
Στη μέση μου είχα δύο σίδερα σπονδυλοδεσίας, από την πρώτη εγχείρηση, που είχαν σπάσει και μου είχαν πει ότι θα τα βγάλουν και μετά θα βάλουν τον κλωβό. Αυτά είναι ακόμη σπασμένα μέσα μου. Ο πρώην βουλευτής που με χειρούργησε, ο άλλος που με σύστησε στον Κόντο και ένας ακόμη, που ήταν στο χειρουργείο, μετά μου είπαν πως από εδώ και πέρα να μιλάω με τον Νίκο (Κόντο), που είναι εξαίρετος επιστήμονας. Αυτά τα έχω όλα καταθέσει. Τώρα είμαι με κομμένο πλευρό και δεν μπορώ να αναπνεύσω γιατί μου είχαν ξεφουσκώσει τον πνεύμονα. Είχαν περάσει την περίπτωσή μου ως εγχείρηση ΣΩΜΑΤΕΚΤΟΜΗΣ».

Οι επιταγές του πατέρα της άτυχης Δέσποινας στον γιατρό μαϊμού
Ο Νίκος Κοντοστάθης από τον πατέρα της άτυχης Δέσποινας είχε παραλάβει 8 επιταγές συνολικού ύψους 22.000 ευρώ. Αρχικά πήρε μία επιταγή 1.416 ευρώ με ημερομηνία 10/2/2017, η οποία εισπράχθηκε στις 20 Μαρτίου 2017 στο Μαρούσι, από εταιρεία πετρελαιοειδών, ενώ ήταν οπισθογραφημένη από τον ιδιοκτήτη ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου με έδρα το Κορωπί, όπου φοιτούσαν τα παιδιά του Κόντου, 11 και 7 χρόνων, κορίτσι και αγόρι αντίστοιχα.
Άλλες τρεις επιταγές του πατέρα της Δέσποινας με ημερομηνία 10/2/2017, εκταμιεύτηκαν από έμπορο παλαιών σιδήρων στο Βόλο, οπτικό στη Σαλαμίνα, και τον ελεύθερο επαγγελματία από την Θεσσαλονίκη, αδερφό της συζύγου του επικεφαλής κόμματος της Βουλής, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές. Για αυτές τις επιταγές δεν προέκυψε σαφής σύνδεση με τον "Κόντο", εκτός της τελευταίας, δηλαδή αυτής του κουνιάδου του επικεφαλής πολιτικού κόμματος, ο οποίος κατέθεσε ότι αυτή ήταν της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους προερχόμενη από δωρεά, χωρίς αναφορά στον "Κόντο". Για τέσσερις ακόμη επιταγές του πατέρα της Δέσποινας με ημερομηνία έκδοσης 16/9/2016 δεν έχουν έρθει ακόμη οι απαντήσεις των τραπεζών. Στην σχετική δικογραφία επισημαίνεται ότι το αντίκρισμα των επιταγών που έδωσε ο πατέρας της Δέσποινας αποτελούν προϊόν αξιόποινης πράξης, ενώ η διακίνησή τους από τον ίδιο και στη συνέχεια η είσπραξή τους, αποτελούν αντικείμενο έρευνας για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS