Νέες φωτό από τη διαλυμένη μηχανή της ΔΙΑΣ μετά την καταδίωξη -Νεκρός 29χρονος αστυνομικός, διασωληνωμένος ο δεύτερος

Νέες φωτό από τη διαλυμένη μηχανή της ΔΙΑΣ μετά την καταδίωξη -Νεκρός 29χρονος αστυνομικός, διασωληνωμένος ο δεύτερος

Σοκάρουν οι εικόνες της διαλυμένης μηχανής του 29χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καταδίωξης δύο ύποπτων οχημάτων από την περιοχή της Νίκαιας στην περιοχή του Ασπροπύργου τα ξημερώματα, μετά από σήμα για κλοπή αυτοκινήτου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ενός από τα δύο ύποπτα αυτοκίνητα άλλαξε απότομα κατεύθυνση, προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα το περιπολικό που ακολουθούσε να πατήσει απότομα φρένο και η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ, που ακολουθούσε , να πέσει επάνω του.

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός, διασωληνωμένος ο δεύτερος

Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα, μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου ο ένας δυστυχώς κατέληξε. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δεύτερος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε.

mixani 0.jpg

troxaio astynomia 3

Μία σύλληψη, αναζητούνται άλλα τρία άτομα

Όπως έγραψε νωρίτερα το iefimerida.gr, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να συλλάβει ένα άτομο που επέβαινε στο ύποπτο όχημα, ενώ για αρκετή ώρα λόγω του τροχαίου δυστυχήματος τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου παρέμεινε κλειστό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα που επέβαιναν στα ύποπτα οχήματα που καταδίωκε η ΕΛ.ΑΣ.

Όσον αφορά τον άνδρα που ήδη συνελήφθη, πρόκειται για έναν 20χρονο Ρομά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ