Νέες καταγγελίες για τους «εξορκιστές» της Θεσσαλονίκης: Η απάτη με το 50αρικο από το… μέλλον

Νέες καταγγελίες για τους «εξορκιστές» της Θεσσαλονίκης: Η απάτη με το 50αρικο από το… μέλλον

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τους «εξορκιστές» της Θεσσαλονίκης.

Ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που άγγιξε ο αιρετικός ψευτοϊερέας της «εκκλησίας των Εθνών» είναι αυτό που «άνθισε» τις δουλειές ενός μικροπωλητή και του έφερε πολλά έσοδα, και αποτελεί το νέο… επεισόδιο του σήριαλ της αίρεσης στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή LIVE NEWS, το πλήθος στην αίθουσα της «εκκλησίας των Εθνών» αρχίζει να ζητωκραυγάζει για την… επιτυχία του «αγιασμένου» χαρτονομίσματος των 50 ευρώ από τον ψευτοϊερέας της αίρεσης.

«Παρακαλούμε να μας δείξεις αδελφέ μου στις οθόνες μας τι κρατάς. Σου έδωσε λοιπόν αυτό το χαρτονόμισμα και τι σου είπε;

Παρ’ το, σημείωσε το, μην το μπερδέψεις με άλλα και θα δεις ότι αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί και να πολλαπλασιάζεται».

Αυτός είναι ο διάλογος που ακούγεται στο βίντεο από τις δηλώσεις του μικροπωλητή, ο οποίος υποστηρίζει ότι με τη βοήθεια αυτού του 50άρικου «εκείνη τη χρονιά, τέλος σεζόν, πούλησα 2.500 παπούτσια».

Εξηγεί μάλιστα, ότι σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων εκείνη την χρονιά, δηλαδή το 2016, με τον τζίρο του να φτάνει τα 40.000 ευρώ. Το 2017, μάλιστα, δηλώνει ότι «κάναμε ρεκόρ τζίρου που φτάσαμε κοντά στις 85.000 ευρώ».

Η απάτη με το χαρτονόμισμα του μέλλοντος

Ένας άνδρας που έκανε την καταγγελία για τη δράση της αίρεσης, δηλώνει στο LIVE NEWS πως το θαύμα δεν συνάδει χρονικά με το ίδιο το χαρτονόμισμα.

«Όντως είναι θαύμα αλλά ακούστε για τι θαύμα μιλάμε. Αφού το λέω και γελάω. Το 2016 ο ‘άνθρωπος του Θεού’ έδωσε για ευλογία ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο χαρτονόμισμα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη στις 4 Απριλίου του 2017. Το καινούργιο πενηντάρικο», λέει ο καταγγέλλων.

Μέχρι και το 2016 τα μοναδικά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που κυκλοφορούσαν ήταν τα παλιά και τα ανανεωμένα κυκλοφόρησαν την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2017. Όμως, κατά την «εκκλησία των εθνών» μοίραζαν ευλογημένα χαρτονομίσματα 1.5 χρόνο πριν κυκλοφορήσουν, δηλαδή κυριολεκτικά δεν υπήρχαν.

«Πραγματικά είναι θαύμα αδιαμφισβήτητο δηλαδή ότι του έδωσε ένα πενηντάρικο που δεν υπήρχε σε κυκλοφορία το 2016 και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017», εξηγεί ο καταγγέλλων.

Αλλά ο έμπορος δήλωσε ενώπιον των… πιστών, ότι «ζήτησα από τον ‘άνθρωπο του Θεού’ να μου το υπογράψει κιόλας και όπως βλέπετε φέρει και την υπογραφή του».

«Μου έλεγαν πως ήταν ο γέροντας Παΐσιος»

Όμως, τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά, όταν στην «Eκκλησία των εθνών» φτάνουν άνθρωποι γιατί ψάχνουν γιατρειά για σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Πήγα γιατί μου είπε πως ότι είναι φίλος κολλητός αυτός ο Χάρης ο ψευτοϊερέας. Και ότι έχει χαρίσματα κάτι σαν τον Άγιο Παΐσιο. Ότι μπορεί να κάνει και ιαματικά κι εγώ είμαι ΑμΕΑ και πιο πολύ γι’ αυτό πήγα. Λέω μπας και…», καταγγέλλει ένας άλλος άνδρας στο LIVE NEWS.

Όταν πήγε στην αίθουσα των εξορκισμών για δεύτερη φορά, τότε όμως του ζήτησαν, όπως καταγγέλλει στο LIVE NEWS, να βάλει το χέρι στην τσέπη αν θέλει να δει το «θαύμα».

«Τη δεύτερη φορά πήγα με σκοπό και είπα σε αυτό το παιδί που με πήρε και μας πήρε: ‘Πάμε λίγο μπροστά αφού μου λες ότι έχει τόσο μεγάλη δύναμη αυτοί που κάθονται μπροστά. Εγώ που έχω πρόβλημα, πάμε να κάτσουμε στα μπροστινά καθίσματα’ και μου λέει ‘όχι, την άλλη φορά αλλά κανόνισε την άλλη φορά να φανεί και να βάλεις 5-10 ευρώ μέσα στον φάκελο’ και του λέω ‘κάτσε ρε μάγκα γι’ αυτό μου λες να πάω μπροστά;’».

Παρά τις πιέσεις, ο ίδιος δεν έβαλε ποτέ χρήματα στον λευκό φάκελο που είχε μοιραστεί στους τουλάχιστον 150 πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί εκείνη την ημέρα στην αίθουσα εξορκισμών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS