Νεκρός ρομά στα Μέγαρα από πυροβολισμό - Διαπληκτίστηκε με άλλον ρομά μέσα στον καταυλισμό

Νεκρός ρομά στα Μέγαρα από πυροβολισμό - Διαπληκτίστηκε με άλλον ρομά μέσα στον καταυλισμό

Νύχτα τρόμου στη Δυτική Αττική - Άγρια επεισόδια

Διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά, σημειώθηκε στα Μέγαρα μετά τις 20:00 το βράδυ, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από πυροβολισμό 30χρονος Ρομά.

Το περιστατικό συνέβη σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή των Μεγάρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εμπλεκόμενοι είχαν μεθύσει. Μετά από διαμάχη που είχαν μεταξύ τους -μετά την κατανάλωση αλκοόλ - ο δράστης πυροβόλησε τον 30χρονο με κυνηγετικό όπλο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων σε σοβαρή κατάσταση, όπου και κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το περιστατικό δεν έχει σχέση με τα επεισόδια στη λεωφόρο Διυλιστηρίων, στον Ασπρόπυργο, κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ όπου νωρίτερα, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να απωθήσουν τις ομάδες των Ρομά και ακολούθησαν πυροβολισμοί από κυνηγετικά όπλα.

Ταυτόχρονα, στα Μέγαρα σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έκτασης, στον παράδρομο στο ύψος του 40ού χλμ. της Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες στη συμβολή της οδού Βυζαντίου με την παλιά εθνική οδό, ενώ φωτιές ξέσπασαν και σε άλλα αυτοκίνητα, την ίδια στιγμή που οι Ρομά δεν άφηναν την Πυροσβεστική να περάσει ώστε να τις σβήσει και πετούσαν πέτρες κατά αστυνομικών.

 

Επεισόδια και στο Σχιστό Κορυδαλλού

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Μικρό Σχιστό στον Κορυδαλλό.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην περιοχή από Ρομά, με μια ομάδα που είχε συγκεντρωθεί στην περιοχή να βάζει φωτιά σε κάδους και λάστιχα, επί της οδού Δερβενακίων.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ