Νέο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού: Έρχεται και δεύτερο σύστημα από το βράδυ της Κυριακής – Πού θα «χτυπήσει»

Νέο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού: Έρχεται και δεύτερο σύστημα από το βράδυ της Κυριακής – Πού θα «χτυπήσει»

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 09-11-2023/12:30 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Α. Σήμερα Σάββατο (11-11-23) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  • Έως νωρίς το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τα δυτικά και τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου, τα Κύθηρα, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
  • Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Λέσβου, Χίου και από το απόγευμα Σάμου).
  • Στα Δωδεκάνησα από το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (12-11-23).

Β. Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 8 μποφόρ θα πνέουν τοπικά στο Αιγαίο μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου (11-11-23).

Γ. Επισημαίνεται πως από το βράδυ της Κυριακής (12-11-23) νέο καιρικό σύστημα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει αρχικά τη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία τη Δευτέρα (13-11-23) την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν:

  • Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (12-11-23) μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος.
  • Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι το μεσημέρι το νότιο Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος, τα Κύθηρα και πιθανώς η δυτική Κρήτη.
  • Από τις προμεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα οι Κυκλάδες και η ανατολική Μακεδονία.
  • Από το απόγευμα της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι αργά τη νύχτα τα Δωδεκάνησα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ