Νέο κρούσμα σχολικής βίας: 19χρονος στην Πάτρα έσπασε το σαγόνι ανήλικου συμμαθητή του

Νέο κρούσμα σχολικής βίας: 19χρονος στην Πάτρα έσπασε το σαγόνι ανήλικου συμμαθητή του

Αίσθηση προκαλεί το νέο κρούσμα βιαιοπραγίας και σχολικού εκφοβισμού που σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ στην Πάτρα λίγες μέρες νωρίτερα με 19χρονο μαθητή ο οποίος και έσπασε το σαγόνι ανήλικου συμμαθητή του.

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του μαθητή, ο οποίος έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στην διάρκεια συζήτησης μεταξύ συμμαθητών. Ο γιος του διαφώνησε με τον 19χρονο ο οποίος ήταν χρόνια αθλητής της πυγμαχίας.

Συζητώντας ένα θέμα που αφορούσε τον ρόλο του ύπνου στην κούραση του ανθρώπινου οργανισμού. 

Ο 19χρονος του είπε μία κουβέντα, ο συμμαθητής απάντησε σε φιλικό όμως τόνο με μία πιο υβριστική έκφραση αλλά… η οποία τον ενόχλησε.

Σηκώθηκε όρθιος του είπε σε αυστηρό τόνο «πως του μιλάει έτσι» και πριν προλάβει ο 16χρονος συμμαθητής του να πει έστω και μία κουβέντα, του είχε καταφέρει μία δυνατή γροθιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει κατάγματα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση, αναφέρει το dete.gr 

Οι ορθοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές.

Εξακολουθεί να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ ο πατέρας του δήλωσε στον «Κόσμο» πως θα φθάσει την υπόθεση μέχρι τέλους ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ενήλικα μαθητή.

Ο δράστης εξαφανίσθηκε μετά το περιστατικό κι έμεινε κρυμμένος για 48 ώρες μέχρι να περάσει το χρονικό διάστημα της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το θέμα έφθασε μέχρι και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης προκειμένου να ληφθούν και παιδαγωγικά μέτρα κατά του 19χρονου μαθητή, ο οποίος όχι μόνο τα έβαλε με συμμαθητή του, αλλά προκάλεσε και αναστάτωση σε μία ολόκληρη σχολική κοινότητα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS