Νομισματοκοπείο: Ρομά έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων - Κλειστή η Μεσογείων

Νομισματοκοπείο: Ρομά έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων - Κλειστή η Μεσογείων

Στο σημείο βρίσκεται η ΕΛΑΣ και μεταβαίνουν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα

Φωτιά σε κάδους απορριμμάτων έβαλε μια ομάδα 30 Ρομά κοντά στον καταυλισμό στην περιοχή του Νομισματοκοπείου στο Χαλάνδρι. Στο σημείο μεταβαίνουν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Λόγω της έντασης που προκλήθηκε στην περιοχή, έκλεισε η κάθοδος της λεωφόρου Μεσογείων (στο ρεύμα προς Αθήνα), από το ύψος του Χαλανδρίου. Στη συνέχεια, οι Ρομά επέστρεψαν στον καταυλισμό, ενώ στο σημείο βρίσκεται η ΕΛΑΣ και μεταβαίνουν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ρομά πέταξαν πέτρες και σε όχημα της Πυροσβεστικής που επιχείρησε να προσεγγίσει για να σβήσει τα φωτιά με αποτέλεσμα αυτό να απομακρυνθεί.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

  

 
Τεταμένο κλίμα

Υπενθυμίζεται ότι το κλίμα είναι τεταμένο μετά τον πυροβολισμό 16χρονου Ρομά στο κεφάλι, μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του Α' τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 32χρονος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο.

Εις βάρος του αστυνομικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης (η πρώτη πράξη σε βαθμό κακουργήματος και η δεύτερη πλημμεληματικού χαρακτήρα).

Μετά την προθεσμία, ο αστυνομικός οδηγήθηκε από συναδέλφους του στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ