Τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Νταλίκα έπεσε από την γέφυρα, τραυματίας ο οδηγός

Τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Νταλίκα έπεσε από την γέφυρα, τραυματίας ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο, όταν νταλίκα σάρωσε τα κιγκλιδώματα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού και έπεσε από γέφυρα. Ο οδηγός φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας το ατύχημα πραγματοποιήθηκε στη στυμβολή της Λεωφόρου Κηφισού με την Ιερά Οδό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας, στην προσπάθειά του να αποφύγει προπορευόμενο όχημα, έκανε ελιγμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.
Η νταλίκα δίπλωσε στη μέση της Λ. Κηφισού και ο τράκτορας προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στον παράδρομο, με τον οδηγό να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Στο ατύχημα ενεπλάκη και μία μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον επίσης ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για τις Πρώτες Βοήθειες.

https://twitter.com/skaigr/status/1368523419462025218?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1368523419462025218%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fellada%2Fntalika-epese-apo-gefyra-sti-leoforo-kifisoy

Η ανακοίνωση της Τροχαίας
Λόγω τροχαιου ατυχήματος στη Λεωφόρου Κηφισού στο Ιψός της συμβολής της με την Ιερά Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο σημείο στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS