Ο 14χρονος σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του καταλάθος στο κυνήγι -Πώς συνέβη η τραγωδία

Ο 14χρονος σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του καταλάθος στο κυνήγι -Πώς συνέβη η τραγωδία

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 14χρονος από τη Μάνδρα που ομολόγησε χθες οτι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του, κατά λάθος, στο κυνήγι.

Ο 14χρονος ομολόγησε το μεσημέρι της Παρασκευής ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του, κατά λάθος, ενώ κυνηγούσαν στη Μάνδρα, όπου έβοσκαν τα πρόβατά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από απολογία ωρών, η τελευταία εκδοχή που έδωσε ο 14χρονος κάλυψε τους αστυνομικούς απόλυτα, καθώς τα στοιχεία ταιριάζουν με την έρευνα και τα ευρήματα. 

Ο δράστης υποστηρίζει πως δεν είχε σκοπό να αφαιρέσει τη ζωή του αδερφού του και πως ό,τι έγινε, έγινε κατά λάθος, ωστόσο η ΕΛΑΣ περιμένει και το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Από την προανάκριση που διενεργούσε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχαν προκύψει από την αρχή σοβαρές ενδείξεις ότι ο 14χρονος ήταν ο δράστης.

Σημειώνεται, ότι μετά την ανθρωποκτονία, στην θέση Λούτσα, ο ανήλικος εξαφανίστηκε από το σημείο, όπου είχε πάει με τον αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα της οικογένειάς τους.

Αστυνομικοί τον εντόπισαν αργότερα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έδινε κατάθεση έως αργά το βράδυ, ενώ μαζί του ήταν και ο πατέρας του, ο οποίος θα κατηγορηθεί και αυτός για παράβαση του νόμου περί όπλων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

O 14χρονος σε πρώτη συζήτηση με τον δικηγόρο του Ιωάννη Βέρα, φέρεται να αποδίδει τον θάνατο του αδερφού του σε ατύχημα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού αγριογούρουνου.

Συγκεκριμένα είπε ότι ο ίδιος και ο 17χρονος γνώριζαν ότι ο πατέρας τους είχε την καραμπίνα σε ένα σεντούκι. Την πήραν και όταν εντόπισαν το αγριογούρουνο, εκείνο ξεμάκραινε με τον 17χρονο να δίνει το όπλο στον 14χρονο προκειμένου να το κυνηγήσει και να φέρει πίσω το αγριογούρουνο. Κατά τη διάρκεια που του έδινε το όπλο εκείνο εκπυρσοκρότησε και βρήκε τον 17χρονο στο κεφάλι. Αμέσως μετά τον πυροβολισμό ο ανήλικος δράστης πήγε στο σπίτι και δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

Ο 14χρονος βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας προκειμένου να γίνει αναπαράσταση. Το όπλο εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το μαντρί, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι ο πατέρας γνώριζε είτε από χθες το βράδυ είτε από σήμερα το πρωί ύστερα από συζήτηση και πίεση στον γιο του.

Σήμερα η αυτοψία στο σημείο της δολοφονίας στη Μάνδρα

Μάλιστα σήμερα αναμένεται η αυτοψία από ιατροδικαστή στον χώρο όπου βρέθηκε η σορός στη Μάνδρα, όπως και η ιατροδικαστική εξέταση - νεκροψία στη σορό του άτυχου αγοριού, που θα ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

Αναμένεται να διευκρινιστούν όλες οι λεπτομέρειες, παραδείγματος χάριν από ποιο ύψος έγιναν οι βολές, η απόσταση, ο αριθμός, η γωνία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ