Ο Βαξεβάνης αποκαλεί ευνούχους της Αριστεράς τον Νίκο Μπίστη και τον διευθυντή της Αυγής, Αγγελο Τσέκερη

Ο Βαξεβάνης αποκαλεί ευνούχους της Αριστεράς τον Νίκο Μπίστη και τον διευθυντή της Αυγής, Αγγελο Τσέκερη

Με τις αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τις αναρτήσεις του Κώστα Βαξεβάνη στα social media να εντείνονται -με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη-, με τις οποίες αφήνει αισχρά υπονοούμενα για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος με σημερινό του άρθρο αποκαλεί ευνούχους της Αριστεράς όσους διαφωνούν μαζί του.

«Όποτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, εμφανίζονται στην Αριστερά οι ίδιοι πάντα καλοθελητές, που αναλαμβάνουν να χτυπήσουν όσους τον απειλούν προσωπικά, ως φορείς πολιτικού τακτ. Δεν το κάνουν για τον Μητσοτάκη φυσικά αλλά «για την ευπρέπεια ρε γαμώτο». Του προσφέρουν έτσι αυτό που δεν έχει. Πιστοποίηση αλήθειας και αξιοπιστία.
Γι αυτούς τους τελευταίους θα γράψω μόνο αυτό: είναι σαν τους ευνούχους, ξέρουν τα πάντα γύρω από το σεξ αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ», γράφει χαρακτηριστικά ο Βαξεβάνης.

Χθες τόσο ο Αγγελος Τσέκερης όσο και ο Νίκος Μπίστης αντέδρασαν στα όσα έγραψε ο Βαξεβάνης στο Twitter. Ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Άγγελος Τσέκερης, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην τακτική Βαξεβάνη, κάνοντας λόγο για «εμετικό κιτρινισμό και Μακελειό».

Πολλοί χρήστες, μάλιστα, σχολίασαν θετικά την ανάρτηση Τσέκερη και συμφώνησαν με την τοποθέτησή του.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρώτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά, κυρίως, γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά».

Μπίστης: Η Αριστερά είναι μακριά από εκτοξευτήρες λάσπης αυτόκλητων παρατρεχάμενων
Σε ανάρτησή του στο facebook, o Ν. Μπίστης αναπαράγει τη δημοσίευση του Αγγελου Τσέκερη, λέγοντας πως αντέδρασε σωστά.

«Θα δυσαρεστήσει αρκετούς που θεωρούν ότι τα πάντα επιτρέπονται στον αντιδεξιό αγώνα, αλλά θα ικανοποιήσει πολλούς που έχουν μάθει αλλιώς», γράφει ο Μπίστης, για να προσθέσει με νόημα: «Θα ικανοποιήσει πολλούς που έχουν μάθει αλλιώς. Και θέλουν την Αριστερά μαχόμενη με επιχειρήματα και μακριά από τους εκτοξευτήρες λάσπης. Ιδίως από εκείνους τους εκτοξευτήρες που εμφανίζονται με φίλιο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αποξενώνουν από την Αριστερά πολίτες για τους οποίους τα θέματα ύφους και ήθους είναι ταυτοτικά της παράταξής τους».

Για να καταλήξει ο Ν. Μπίστης: «Από τη συνέχιση της κομματικής αντιπαράθεσης σε ηθικολογική βάση και με υπόστρωμα χυδαιότητας -ακόμα και αν γίνεται από αυτόκλητους παρατρεχάμενους- θα ενισχυθεί το υπάρχον ρεύμα πολιτικού κυνισμού, η διαδεδομένη αντίληψη ότι όλοι ίδιοι είναι. Αυτό θα είναι πλήγμα για τη δημοκρατία και ήττα για την Αριστερά. Δεν είναι το δικό μας γήπεδο. Δεν το αντέχουμε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS