ΟΑΣΑ: Πώς κινούνται τα μέσα μεταφοράς σήμερα – Πού εντοπίζονται προβλήματα

ΟΑΣΑ: Πώς κινούνται τα μέσα μεταφοράς σήμερα – Πού εντοπίζονται προβλήματα

Αποκαθίσταται σταδιακά από το πρωί της Τετάρτης (26.1.2022) η λειτουργία λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του δικτύου του ΟΑΣΑ καθώς κινούνται στους δρόμους τα λεωφορεία και τρόλεϊ, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν πλήρως ή μερικώς τα δρομολόγιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, επί του παρόντος σε λειτουργία βρίσκονται 155 γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ ενώ εντοπίζονται ακόμα προβλήματα, λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος, κυρίως σε δρομολόγια στις περιοχές Ανατολικής Αττικής, Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής και Θρακομακεδόνων.

Τι ισχύει σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ
Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά. Στο τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» – Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», οι συρμοί πραγματοποιούν στάση στο Κορωπί και Κάντζα. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς ενδιάμεςη στάση στον σταθμό Παλλήνη.

Στη γραμμή 1 ( πρώην ΗΣΑΠ) η συγκοινωνία διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη και αντίστροφα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες εκχιονισμού του δικτύου για να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.

Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργεί προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ7 Σταθμός Ειρήνη -Κηφισιά.

Στο δίκτυο του τραμ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα – Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS