Δημόσιος κίνδυνος στην Κρήτη: Οδηγός «αγροτικού» περνάει κόκκινο με υπερβολική ταχύτητα [βίντεο]

Δημόσιος κίνδυνος στην Κρήτη: Οδηγός «αγροτικού» περνάει κόκκινο με υπερβολική ταχύτητα [βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα τοποθετημένη σε ταμπλό αυτοκινήτου στην Κρήτη με οδηγό pick up να περνά κόκκινο σηματοδότη με υπερβολική ταχύτητα, σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη είναι μια από τις κυριότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων με τις συνέπειες να είναι συνήθως πολύ σοβαρές τόσο για τον οδηγό του οχήματος που πραγματοποιεί την παράβαση και εμπλέκεται σε ατύχημα όσο φυσικά και για τον ανυποψίαστο χρήστη του δρόμου που θα βρεθεί στον διάβα του.

Στην Ελλάδα η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη εντός αλλά και εκτός των τειχών της πόλης είναι ένα συχνό φαινόμενο και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά τα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάποια από τα οποία θανατηφόρα.

Ένα ακόμη σχετικό video, ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς θύματα, αναρτήθηκε σε λογαριασμό χρήστη στο Facebook, όπου καταγράφεται ξεκάθαρα η εγκληματική αμέλεια οδηγού pick up στην Κρήτη, σύμφωνα με την σχετική αναφορά, σε διασταύρωση του δρόμου Ηρακλείου-Μοιρών στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Με κάμερα που έχει τοποθετηθεί σε ταμπλό αυτοκινήτου, ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος σταματά στη δεξιά λωρίδα του δρόμου με το φανάρι να είναι κόκκινο με την ημερομηνία να δείχνει 19 Ιουνίου.

Δύο αυτοκίνητα και ένα scooter περνούν μπροστά από το αυτοκίνητο και λίγα δευτερόλεπτα πριν ο σηματοδότης γίνει πράσινο, ένα μαύρο pick up περνά από την αριστερή λωρίδα κινούμενο μάλιστα με υπερβολική για τον συγκεκριμένο δρόμο ταχύτητα.

Το ευτυχές στην όλη υπόθεση είναι ότι εκείνη τη στιγμή κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιούσε τη διασταύρωση, ενώ τον δρόμο δεν προσπαθούσε να διασχίσει ούτε κάποιος πεζός γιατί στην αντίθετη περίπτωση σίγουρα θα θρηνούσαμε θύματα.

Δείτε το video 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ