Οι απεγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού συνωστισμένοι στον Προαστιακό

Ενδεικτική του μεγάλου αριθμού των πολιτών που εγκλωβίσθηκε στην Αττική Οδό είναι η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας στα social media.

Εικονίζει εκατοντάδες ανθρώπους να βρίσκονται συνωστισμένοι στον Προαστιακό όπου μεταφέρθηκαν μετά τον απεγκλωβισμό τους από την Αττική Οδό.

Ανάλογες εικόνες εκτυλίχθηκαν και στο ξενοδοχείο όπου μεταφέρθηκαν οι εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού.

«Είμαστε αποκλεισμένοι από τη 1η ώρα το μεσημέρι στον δρόμο. Το ξενοδοχείο στην Κάντζα άνοιξε στις 9 η ώρα το βράδυ. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από κανέναν. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι. Είμαστε 100 άτομα σε μια καφετέρια χωρίς μάσκες να περιμένουμε να μας δώσουν μια τυρόπιτα, επί πληρωμή φυσικά», σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ένας από τους απεγκλωβισμένους.
«Στο ξενοδοχείο είμαστε 50-60 άτομα, άνθρωποι κοιμούνται στο πάτωμα, με βρεγμένες κάλτσες και παπούτσια. Κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον απεγνωμένοι. Είμαστε σαν πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα. Δεν έχουμε βενζίνη, δεν έχουμε μπαταρία. Κάποιοι ζητήσαμε να κλείσουμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο, αλλά μας λένε ότι δεν έχουν. Και την ίδια ώρα σε γνωστή ταξιδιωτική πλατφόρμα εμφανίζονται διαθέσιμα δωμάτια με 199 ευρώ», σημείωσε.

 

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS