Σοκ στη Στυλίδα: 50χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σοκ στη Στυλίδα: 50χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία

Ακούγεται απίστευτο αλλά πρόκειται για αληθινό περιστατικό που σημειώθηκε στη Στυλίδα με πρωταγωνιστή έναν 50χρονο ο οποίος κατέληξε νεκρός κατά τη διάρκεια εργασιών στο σπίτι του, όταν έπαθε ηλεκτροπληξία.

Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το LamiaReport, όλα συνέβησαν όταν ο 50χρονος πήγε να χρησιμοποιήσει μια πολύ παλιά μπαλαντέζα που είχε στην αποθήκη, με αποτέλεσμα να «χτυπηθεί» από το ρεύμα.
Οι γείτονες ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου όταν έφτασαν στο σημείο κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν τον 50χρονο, που είχε χάσεις τις αισθήσεις του, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Ο 50χρονος διακομίστηκε στο ΚΥ της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.
Ο 50χρονος εργαζόταν στο Δήμο Στυλίδας ως υδρονομέας στους ελαιώνες και ήταν και αγρότης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ