Ομόνοια: Σύλληψη δύο αστυνομικών για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Ομόνοια: Σύλληψη δύο αστυνομικών για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Ιχνη βιασμού εντόπισε στην 19χρονη καταγγέλλουσα ο ιατροδικαστής και οι δύο αστυνομικοί βρίσκονται πλέον σιδηροδέσμιοι στα κεντρικά της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο αστυνομικούς μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η σεξουαλική κακοποίησή της έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (11.10.2022) από δύο αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. σε δωμάτιο του εν λόγω τμήματος.

Ύστερα από την έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την νεαρή, οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν για τον βιασμό της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί, οι οποίοι κλήθηκαν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για να εξεταστούν, αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπήρξε βιασμός και ισχυρίζονται ότι η κοπέλα εμφανίσθηκε μόνη της στο Τμήμα και έκλεισε ραντεβού με έναν από αυτούς μετά τη βάρδιά του.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει ότι έχει ζητήσει την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και σημειώνει πως, αν αληθεύουν οι καταγγελίες, θα προχωρήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ