Marina Tower: Ο ουρανοξύστης του Ελληνικού -Ποια διαμερίσματα θα κοστίζουν 25.000 ευρώ ανά τ.μ.

Marina Tower: Ο ουρανοξύστης του Ελληνικού -Ποια διαμερίσματα θα κοστίζουν 25.000 ευρώ ανά τ.μ.

Η Lamda Development θα παρουσιάσει την Τετάρτη τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower, του πρώτου πράσινου ουρανοξύστη που θα κατασκευαστεί στο Ελληνικό.

Πρόκειται για τον πρώτο ουρανοξύστη με ύψος πάνω από 150 μέτρα που θα κατασκευαστεί στο Ελληνικό και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Lamda Development αναμένεται να παραδοθεί το 2025. Οι τιμές των διαμερισμάτων, τα οποία θα είναι προς πώληση, θα διαφοροποιούνται ανάλογα με τον όροφο, τη θέα που θα προσφέρουν στους νέους ιδιοκτήτες, αλλά και τα τετραγωνικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πως θα διαμορφωθούν οι χώροι, καθώς αυτό θα καθοριστεί και από τη ζήτηση που θα υπάρξει. Αναλόγως λοιπόν ο κάθε όροφος μπορεί να έχει από ένα μέχρι και περισσότερα από τέσσερα διαμερίσματα. Ωστόσο η διαφοροποίηση θα γίνει στους τελευταίους ορόφους, καθώς εκεί οι κατασκευαστές θα ετοιμάσουν υπερπολυτελείς μεζονέτες.

Στα... ψηλά, τα ακριβά πατώματα

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες και γι αυτό αναμένεται η παρουσίαση της Τετάρτης. Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου πρόσφατα αποκάλυψε πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές πώλησης των κατοικιών. Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, το ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτου στο Ελληνικό είναι πολύ έντονο από την Ελλάδα κυρίως, αλλά και από το εξωτερικό. «Από τη μια θέλουμε να φέρουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται από την Ελλάδα και από την άλλη να φέρουμε τουρισμό».
Ωστόσο έδωσε και το στίγμα για τα ακριβά πατώματα του ουρανοξύστη αναφέροντας πως η τιμή διαμερίσματος στον 50οόροφο του ουρανοξύστη θα είναι στα 25.000 ευρώ ανά τ.μ..

Παράλληλα ο κ,.Αθανασίου είχε ανακοινώσει πως «στις 15 Ιουλίου θα δώσουμε στοιχεία για τις προπωλήσεις κατοικιών. Συνολικά θα γίνουν 9.000 κατοικίες. Στην πρώτη πενταετία είχαμε σχεδιάσει να φτιάξουμε 500, ωστόσο επειδή είναι πολύ έντονο το ενδιαφέρον,  είναι πολύ πιθανό να πάμε στις 1.500-2.000 κατοικίες στα πρώτα πέντε χρόνια. Οι περισσότερες από αυτές θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Από τις 9.000 κατοικίες που θα κατασκευάσουμε συνολικά, περίπου το 5% αφορά το ανώτερο οικονομικό κομμάτι του πληθυσμού».

Το λογότυπο του Ελληνικού

Χθες πάντως η Lamda Development παρουσίασε το λογότυπο του μεγάλου έργου του Ελληνικού.

Εκτός από το website, τo «The Ellinikon» παράλληλα εγκαινιάζει από αύριο ένα ακόμα κανάλι επικοινωνίας με τον κόσμο, αυτό των social media, στις διευθύνσεις:

ellinikon logo

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS