Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου μετά την κατολίσθηση βράχων στην Κακιά Σκάλα

Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου μετά την κατολίσθηση βράχων στην Κακιά Σκάλα

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματίσει τα οχήματα στην Αθηνών-Κορίνθου, καθώς η Εθνική Οδός έχει κλείσει μετά την κατολίσθηση βράχων στην Κακιά Σκάλα, λόγω της κακοκαιρίας Αριελ.

Σημειώνεται πως η κατολίσθηση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (1/12) στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στο 48χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, λόγω της κακοκαιρίας «Άριελ».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του korinthostv.gr, λόγω της κατολίσθησης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας. Στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα που καθαρίζουν το δρόμο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Οπως φαίνεται στα βίντεο του korinthostv.gr οι βράχοι έχουν καλύψει από άκρη σε άκρη το οδόστρωμα και η διέλευση γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Εκτροπή κυκλοφορίας στην Κακιά Σκάλα

Εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα έχει εφαρμοστεί εδώ και λίγη ώρα με εντολή της Τροχαίας λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Δείτε βίντεο από την κατολίσθηση στην Κακιά Σκάλα λόγω της κακοκαιρίας:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ