Παλαιό Φάληρο: Ο «δράκος με το τατουάζ» προδόθηκε από το κινητό του τηλέφωνο

Παλαιό Φάληρο: Ο «δράκος με το τατουάζ» προδόθηκε από το κινητό του τηλέφωνο

Ο δράστης είχε διαφύγει στην Αλβανία


Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 45χρονος «δράκος με το τατουάζ», μετά τη σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας από την Αλβανία, το βράδυ του Σαββάτου 22/10 είχε αρχικά αποπειραθεί να βιάσει μια 24χρονη και λίγες ώρες αργότερα βίασε μια 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο.

Ο αδίστακτος, κατά τους profilers της αστυνομίας, βιαστής εντοπίστηκε στην Αλβανία, όπου είχε διαφύγει στις 27 Οκτωβρίου αναζητώντας κρησφύγετο, καθώς η ελληνική αστυνομία πίεζε τις αλβανικές αρχές να υπάρξουν αποτελέσματα στις σχετικές έρευνες.

Είναι ενδεικτικό ότι μόλις χθες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ήταν και αυτός που ανακοίνωσε τη σύλληψη του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, είχε επικοινωνήσει τρεις φορές με τον Αλβανό ομόλογό του σχετικά με τον 45χρονο.

Μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, Αλβανοί αστυονομικοί αναζήτησαν τον 45χρονο και στο πατρικό και στο σπίτι του αδερφού του, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι ήταν έτοιμος να φύγει από την Αλβανία, καθώς είχε καταλάβει ότι είχε σφίξει ο κλοιός για τον ίδιο.

«Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά την ανακοίνωση της σύλληψης του 45χρονου.

 

Όλα τα προηγούμενα 24ωρα ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ συνεργάστηκε με Αλβανούς αστυνομικούς προκειμένου να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης του 45χρονου «δράκου», καθώς δεν υπάρχει διακρακτική συμφωνία με την Αλβανία, ούτε και διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Έτσι, μετά τη σύλληψη του 45χρονου από τις αλβανικές αρχές, Αλβανοί αστυνομικοί τον μετέφεραν περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης στο φυλάκιο της Κακαβιάς, όπου του πέρασαν χειροπέδες οι Έλληνες αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στο σπίτι του βρέθηκε ξηρά τροφή, κονσέρβες, καθώς και τσίπουρο και ουίσκι. Πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές τις προηγούμενες ημέρες ανέφεραν ότι ο 45χρονος είχε εθισμό με το αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, καθοριστικός για τον εντοπισμό του αποδείχθηκε ο εντοπισμός του στίγματος του κινητού του 45χρονου για τον οποίο, κατά πληροφορίες, έχει ήδη ζητηθεί από την εισαγγελία να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Ο 45χρονος, μάλιστα, φέρεται να είχε παρελθόν στον εγκληματικό κόσμο και της Αλβανίας με τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα, να αποκαλύπτει ότι «προσπαθούσε και εκεί να ανοίξει παράνομα κυκλώματα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ