Παλαιό Φάληρο: Προφυλακιστέος ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ

Παλαιό Φάληρο: Προφυλακιστέος ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο 45χρονος αλλοδαπός, που φέρεται ότι βίασε την 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο και αποπειράθηκε να βιάσει μία ακόμη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του 8ου τακτικού ανακριτή φέρεται να παραδέχθηκε τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της αρπαγής που του έχουν αποδοθεί και υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών επιθέσεων βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών έχοντας καταναλώσει παράλληλα αλκοόλ.

Ωστόσο, δεν έπεισε τον ανακριτή, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος με τις κατηγορίες βιασμού, απόπειρα βιασμού και αρπαγής.

Από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας του 45χρονου κατηγορούμενου.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη υποβάλλει αίτημα στην Εισαγγελία για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις γυναικών που δέχθηκαν επίθεση από τον συλληφθέντα.

Ήδη εξετάζονται ακόμα δύο καταγγελίες από γυναίκες για σεξουαλικές επιθέσεις, οι οποίες φέρονται να τον έχουν αναγνωρίσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ