Παρ' ολίγον τραγωδία στο Κιλκίς: ΙΧ τρέχει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Παρ' ολίγον τραγωδία στο Κιλκίς: ΙΧ τρέχει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Λίγο έλειψε να σημειωθεί τραγωδία στο Κιλκίς, όταν αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στην περιοχή είχε σημειωθεί πριν από λίγες μέρες τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς…

Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας μπήκε οδηγός στην ΠΑΘΕ, στην περιοχή Πολυκάστρου στο Κιλκίς, πολύ κοντά στο σημείο που πριν από λίγο καιρό σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τους τέσσερις νεκρούς.

Στο βίντεο του seleo.gr φαίνεται το επιβατικό αυτοκίνητο που περνά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο κράσπεδο και το γκαζόν, σπάει μια κολόνα φωτισμού, ενώ λίγο πιο πέρα άνθρωποι κάθονται στα παγκάκια και πίνουν τον καφέ τους.

Το τροχαίο πριν από λίγες μέρες στο ίδιο σημείο

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες είχαν σκοτωθεί τέσσερα άτομα στην περιοχή του Κιλκίς, σε σύγκρουση σερβικού τουριστικού λεωφορείου με αυτοκίνητο. Όσοι δεν τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο ΚΑΠΗ Πολυκάστρου. Ένας από τους επιβάτες μετέφερε έναν τραυματία στο «Ιπποκράτειο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ