Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τζανερίκος μετά τον σάλο για την παρέμβασή του για την τροπολογία Κασιδιάρη

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τζανερίκος μετά τον σάλο για την παρέμβασή του για την τροπολογία Κασιδιάρη

Μετά τις εξελίξεις αυτές, την προεδρία του Α1 Τμήματος θα αναλάβει η αρχαιότερη αρεοπαγίτης, η κ. Ευδοξία Κιουπτσίδου

Δυόμιση μήνες πριν αποχωρήσει από το δικαστικό σώμα λόγω συνταξιοδότησης, παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρόεδρος του Α1 Τμήματος, Χρήστος Τζανερίκος.

Η παραίτηση του κ. Τζανερίκου ήρθε ένα 24ωρο μετά τη δημόσια δήλωση του για την τροπολογία της Κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη.

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, που παρέλαβε την παραίτηση του αντιπροέδρου, εκ του νόμου έχει δικαίωμα να την ανακαλέσει.

Μετά τις εξελίξεις αυτές, την προεδρία του Α1 Τμήματος θα αναλάβει η αρχαιότερη αρεοπαγίτης, η κ. Ευδοξία Κιουπτσίδου, η οποία και θα προεδρεύσει της σύνθεσης των δικαστών που θα κρίνουν για τη νομιμότητα της συμμετοχής των κομμάτων στις προσεχείς εκλογές και πρωτίστως για την εκλογική τύχη του κόμματος Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Τζανερίκου υποβλήθηκε για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και επαγγελματικής συνείδησης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ