Πιθανή παράταση lockdown για τουλάχιστον μία εβδομάδα λόγω της έκρηξης των κρουσμάτων

Πιθανή παράταση lockdown για τουλάχιστον μία εβδομάδα λόγω της έκρηξης των κρουσμάτων

Παράταση του lockdown κατά τουλάχιστον μία εβδομάδα δείχνουν τα εκρηκτικά νούμερα του κορωνοϊού του τελευταίου 24ώρου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.Η ραγδαία αύξηση των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.147 νέες μολύνσεις, 357 διασωληνωμένους και 22 νεκρούς, δεν αφήνουν περιθώρια επιλογών στην κυβέρνηση.

Η ασφυκτική πίεση στο ΕΣΥ, η έκρηξη κρουσμάτων και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία, συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην παράταση κατά τουλάχιστον μία εβδομάδα στο lockdown, παρά τις περί του αντιθέτου προθέσεις της κυβέρνησης.
Ενα ακόμη ανησυχητικό στοιχείο, ειδικά για την Αττική, είναι ο αριθμός-ρεκόρ στα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο λεκανοπέδιο, αφού, έφτασαν τα 1.047, την ώρα που «βράζει» το κέντρο της Αθήνας και ο Πειραιάς.

Ετσι, όπως δείχνουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, η καραντίνα θα παραταθεί και πέραν της 6 π.μ. της προσεχούς Δευτέρας 1 Μαρτίου, για τις 8/3 στην καλύτερη των περιπτώσεων και εφόσον στο μεταξύ έχει υπάρξει αποκλιμάκωση των επιδημιολογικών δεδομένων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ