Παρών στην αυριανή δίκη ο Πέτρος Φιλιππίδης: Πρόσωπο με πρόσωπο με τις καταγγέλλουσες - Οι βαρύτατες καταγγελίες

Παρών στην αυριανή δίκη ο Πέτρος Φιλιππίδης: Πρόσωπο με πρόσωπο με τις καταγγέλλουσες - Οι βαρύτατες καταγγελίες

Αντιμέτωπος με τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν για βαρύτατα σεξουαλικά αδικήματα θα βρεθεί αύριο το πρωί στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε πως ο ηθοποιός, ο οποίος κρατείται εδώ και οκτώ μήνες στις φυλακές, θα δώσει το παρών στη δεύτερη συνεδρίαση του δικαστηρίου για τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμού που του αποδίδονται.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι παρών, χωρίς καροτσάκι, θα βαδίζει, θα στέκεται όρθιος στα πόδια του. Κάνω μία παράκληση στην ηγεσία της ΕΛΑΣ θα πρέπει να ανέβει στο χώρο που είναι το δικαστήριο με το ασανσέρ και να μην το πηγαίνουν γρήγορα» υποστήριξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Οι βαρύτατες καταγγελίες που αντιμετωπίζει 


Στη δικαστική αίθουσα θα βρεθούν και οι τρεις γυναίκες, συνάδελφοι του Πέτρου Φιλιππίδη, οι καταγγελίες των οποίων οδήγησαν στην προφυλάκιση του και την παραπομπή του στο εδώλιο.

Η πρώτη καταγγέλλουσα κατέθεσε πως το 2008 ο Πέτρος Φιλιππίδης την βίασε δύο φορές.

«Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε» ανέφερε χαρακτηριστικά μία καταγγέλλουσα.

«Θα δώσει το μεγάλο αγώνα για να αποδείξει την αθωότητα του, να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του και την ελευθερία του» τόνισε ο συνήγορος του ηθοποιού.

Οι άλλες δύο γυναίκες που έχουν καταθέσει στις δικαστικές αρχές καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014 αντίστοιχα.

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας αναμένεται να βρεθούν και πάλι στο πλευρό των συναδέλφων τους, γνωστοί ηθοποιοί μεταξύ των η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη οι οποίες και άνοιξαν τον «χορό» των καταγγελιών στο ΣΕΗ σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για αδικήματα τα οποία αφορούν την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία ωστόσο έχουν παραγραφεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ