Πασαλιμάνι: «Καταπλακώθηκε από τα μπάζα» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε από την κατάρρευση του κτηρίου

Πασαλιμάνι: «Καταπλακώθηκε από τα μπάζα» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε από την κατάρρευση του κτηρίου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 31χρονος αστυνομικός, ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος πήγε για ένα μεροκάματο στην οικοδομή και έχασε τη ζωή του, εξαιτίας της κατάρρευσης κτηρίου στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι. Οι μαρτυρίες της τραγωδίας πραγματικά συγκλονίζουν:

«Κοίταξα έξω, είδα την ομίχλη από τη σκόνη, άνθρωποι φώναζαν ”καλέστε την αστυνομία”, ήταν οι εργάτες έξω, σοκαρισμένοι.

Ο 31χρονος πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Έγινε τεράστια προσπάθεια για να τον απεγκλωβίσουν», λέει γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας.

«Ξαφνικά βλέπουμε ένα σύννεφο, ακαθόριστο, ακούσαμε φωνές, κατεβήκαμε και είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος και δεμένος με το πουκάμισό του, τα αίματα ήταν στα σκαλιά.

Ο νεκρός ήταν μέσα στο φορτηγό, έπεσε πάνω του ο τοίχος και τον πλάκωσε», λέει μάρτυρας από το σημείο της τραγωδίας.

Πασαλιμάνι: Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί, όταν τμήμα του παλαιού κτηρίου στο Πασαλιμάνι στο οποίο εκτελούνταν εργασίες, κατέρρευσε, εγκλωβίζοντας ένα άτομο, τον 31χρονο που υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ, ο οποίος τη στιγμή εκείνη, στην προσπάθειά του να σωθεί, πήδηξε στο φορτηγό και τον πλάκωσαν τα μπάζα.

Στο κτήριο υπήρχαν εννέα εργάτες τη στιγμή της κατάρρευσης, με τρεις από αυτούς να τραυματίζονται ελαφρώς από μπάζα. Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα διασωστικό σκύλο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που έχουν αναλάβει την προανάκριση προσήγαγαν τον εργολάβο, πέντε από τους εργάτες που βρίσκονταν στο κτήριο και τον οδηγό του φορτηγού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης νωρίτερα μίλησε στη Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου, επισημαίνοντας πως «πλήρη εικόνα δεν έχουμε, έχουμε σίγουρα έναν νεκρό. Έχουμε τρεις τραυματίες, ήταν εννέα εργαζόμενοι. Όλοι μας λυπούμαστε. Ο νεκρός είναι ένας αστυνομικός που είχε έρθει για μεροκάματο στην οικοδομή» είπε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ