Πάτρα: 30χρονος οδηγός πέρασε με κόκκινο προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο με τους δύο νεαρούς νεκρούς

Πάτρα: 30χρονος οδηγός πέρασε με κόκκινο προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο με τους δύο νεαρούς νεκρούς

Βυθισμένοι στη θλίψη είναι φίλοι και συγγενείς των δύο νέων παιδιών που έχασαν την ζωή τους την περασμένη Πέμπτη στην εθνική οδό, στη διασταύρωση με την οδό Αρέθα, στην Πάτρα.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, στο σημείο του σοκαριστικού τροχαίου καθημερινά συγκεντρώνονται φίλοι του Γιάννη Στεργίου και του Γιώργου Παπαδόπουλου, αφήνοντας λουλούδια και κεριά στην μνήμη των αδικοχαμένων νεαρών.

Ποιος είναι ο οδηγός του ΙΧ που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο φρουρούμενος παραμένει ο οδηγός του αυτοκινήτου που περνώντας με κόκκινο προκάλεσε το τροχαίο. Πρόκειται για τον 30χρονο Α.Π. από την Πάτρα, ο οποίος έχει επαγγελματική δραστηριότητα και στη Ζάκυνθο, ασχολούμενος με την εστίαση. Ο άνδρας μετά την ανάρρωσή του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς θεωρείται κρατούμενος.

Τι περιλαμβάνεται στη δικογραφία

Ο φάκελος για την Τροχαία Πατρών παραμένει ανοιχτός αφού θα ληφθούν και άλλες καταθέσεις.

Στη δικογραφία έχει συμπεριληφθεί και το βίντεο που αποκαλύπτει πώς η μηχανή των νεαρών είχε «πράσινο» στην διασταύρωση της Εθνικής με την Αρέθα, στο ρεύμα προς Πάτρα, ενώ ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου πέρασε με «κόκκινο».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ